Jeg synes det er svært at acceptere at jeg er syg og intet kan gøre

Har det værre i dag end jeg har haft det de sidste par dage, og det passer mig på ingen måde. Jeg havde planlagt rengøring og oprydning i dag, men har simpelthen så høj feber at jeg bliver dårlig bare ved at rejse mig op fra sofaen. Men jeg kan ikke ligge stille. Burde bare blive liggende og koncentrere mig om at blive rask, men ting som opvasken, uldtotterne fra Prinsen, kattekassen, rodet rundt omkring, det tomme køleskab osv irriterer mig og jeg kan ikke bare ignorere det indtil jeg bliver rask igen. Jeg bliver stresset af at se på det eller bare tænke på at det skal gøres. Så jeg har ikke kunne ligge syg sådan rigtig endnu.

Har fået ryddet en smule op, taget opvasken, handlet ind til weekenden osv selvom jeg var ved at besvime af udmattelse flere gange. Har dog besluttet at selve rengøringen må vente til Søndag eller Mandag. I morgen vil jeg nemlig sove længe og bruge lidt tid på at slappe af - inden jeg så skal ud til de gamle. De har nemlig inviteret mig til lækker flæskesteg hjemme hos dem. Stødte på dem da jeg var nede og handle. Så menuen hele weekenden er planlagt. I dag og Søndag står den på frysepizza - kan ikke holde ud af at stå for meget ved komfuret - og så står den på flæskesteg i morgen. Slet ikke dårligt.

Jeg har lige tændt for lidt stearinlys i stuen og sat endnu flere "Smallville"-afsnit på på computeren. Vil prøve at ligge lidt ned og forsøge at ligge stille uden at fare op og lave alt muligt som jeg lige kommer i tanke om. Har fundet lidt slik frem som jeg købte på Egeskov Marked som jeg vil tygge lidt på og begrave mig i et tæppe sammen med en masse snotklude. Ha' en fortsat god Fredag aften alle sammen.

1 kommentar:

  1. God bedring smukke.. håber virkelig snart du slipper af med det sygdom.

    Vi skal også ha flæskesteg i morgen, ved svigermor.. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)