Weekly Planner Fun - Mine Hjemmelavede Dekorationer | #9

Jeg har ikke rigtig været i det kreative humør i nogle uger, og derfor har der ikke været nogen planner-indlæg. Det kommer nok til at ske igen at der kommer nogle uger hvor der ikke kommer nogen, men jeg vil prøve at få det gjort så tit som muligt. Og denne gang fik jeg dekoreret en hel uge, som jeg så viser jer her. Er ikke super tilfreds med det, men det er da i Efterårs-farverne og i den rigtige stemning. :D

Min "Planner Addiction" deler jeg også med medlemmerne af min gruppe "Scandinavian Planner Addicts" på Facebook. :D Er du også vild med at være kreativ i din kalender, og gerne vil dele og få inspiration med/fra os andre, så er du mere end velkommen til at joine vores lille klub.

2 kommentarer:

 1. Hvor er din kuglepen virkelig fin. - Hvor har du dog købt den?
  Elsker efterårsfarverne :)

  -Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er købt på eBay :) Og ja de er nu skønne de farver. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)