Dette reddede min dag

Lige kommet hjem - har virkelig nydt min dag sammen med min søster. Vi havde endda noget alene-tid sammen da vi besluttede os for at gå os en lang tur op forbi vores gamle skole. Jeg skulle finde noget til en DIY som i får at se i Oktober. Og apropos Oktober så skal min søster med til bloggertræffet og vi håber lidt at hun kan komme nogle dage før så hun kan være med til forberedelserne. Kunne være så hyggeligt. De skal måske også forbi Egeskov Marked, så håber jeg ser dem der også. Det bliver forhåbentlig et dejligt Efterår hvor jeg får set min søster en del, får oplevet en masse hyggeligt og hvor naturen (7-9-13) bliver gylden og smuk.

Skal også have en søster-hygge-dag i morgen, da vi har besluttet os for at skulle ind og kigge i IKEA. Skal ind og se de nye ting de har fået på lager denne sæson og så skal jeg kigge på de kontor-ting de åbenbart har fået i deres sortiment. Håber der er nogle lækre Efterårs-ting derinde. Og så skal vi hygge lidt her hos mig bagefter. Hun ville gerne se min kalender og nogle andre ting. Så vi får lidt alene-tid sammen der også. Det bliver så godt. :D

Og så skal jeg til at forberede lidt indlæg til #Blogtober igen. Det er rart at jeg har lidt tid denne måned til at lave lidt i. Det tager nemlig lidt tid, men jeg er ret sikker på at det nok skal blive super godt. Og Oktober bliver en travl måned, da der både er det på bloggen, "Knæk Cancer"-indsamlingen og så Bloggertræffet i slutningen af måneden. Men det er også min absolutte favorit måned så det er rart at der sker så meget rart der.

Nå, men jeg vil smutte. Skal i seng inden længe så jeg kan være klar når jeg bliver hentet i morgen. Sov godt når I kommer så langt og håber I har haft en god dag.


1 kommentar:

  1. Håber i haft en rigtig skøn weekend og dejligt med så meget at se frem til :D

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)