Søndags Shopping

Turen gik til IKEA med forældrene og min søster. Det er længe siden vi har været sammen bare os fire, så det var faktisk ret rart. Fik kigget lidt på Efterårs-sortimentet derinde og hold da op hvor er der meget lækkert! De har ikke rigtig nogen nye duftlys og slet ikke i Efterårs-dufte - desværre - men de havde da nogle glas og noget andet service i gyldne farver som var to-die-for! Havde jeg råd, så havde jeg købt en masse af den slags. Derudover var der også lysestager og andet dekorations-halløj som ville være perfekt. Men selvom de enkelte ting er billige i sig selv, så hober det sig hurtigt op hvis man skal have lidt forskelligt. Så jeg valgte at drømme i stedet for at købe det. Dog kom jeg hjem med lidt sengetøj, lidt fyrfadslys, gæstehåndklæder og et par glas jeg synes var fede. Så jeg gik ikke lige så meget amok i dag som jeg plejer, og det er måske også meget godt, for der er ikke plads i budgettet til andet. ;)

Er lige hjemme for at få ordnet lidt praktisk og så kommer min søster vist forbi senere. Det har været virkelig rart at se hende igen. Der er gået alt for længe siden sidst. Men sådan er det jo med den dumme afstand. Håber dog vi får set mere til hinanden her i Efteråret.

Smutter. :D Hun er lige kommet.


1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)