Mød Bloggeren

● Jeg har et utroligt usymmetrisk ansigt. Mit ene øje sidder højere end det andet og det irriterer mig faktisk en del når jeg tager billeder af mig selv. Nogle dage er det så slemt, at jeg bliver nødt til at knibe det ene øje lidt sammen for at skjule den store forskel. Men ikke nok med det, så sidder min næse også utroligt skævt i mit ansigt og det gør det sommetider en smule svært at tegne mine bryn op, så det ikke ses så tydeligt.

● Jeg får seriøst fysisk ondt i hovedet når jeg er vidne til folk der er så grumt dobbeltmoralske på nettet. Når jeg ser dem skrive grimt om noget de selv er storslemme til men ikke vil stå inde for selv. Dét kan faktisk gøre mig så vred at jeg er på nippet til at skrive til vedkommende, at de burde vågne op og finde sig et spejl. De ville blive overrasket over hvor meget de så faktisk ville hade dem selv, da det er deres eget spejlbillede de snakker dårligt om. Dobbeltmorale er en grim ting – især når vedkommende ikke vil indse de lever deres liv i netop den rille.

● Jeg bider desværre stadig negle. Jeg kan simpelthen ikke lade være når neglene splintres pga. deres skrøbelighed grundet min psoriasis. Jeg kan smørre dem konstant og hele tiden med olier, cremer osv, men de bliver aldrig anderledes så længe min sygdom sidder i neglene. De er som små tynde kiks og det irriterer mig. Så lige så snart en eller flere af dem er sprunget i kanten og river fat i tøj og hår så tyer jeg til neglebidning. Det er en virkelig grim og ulækker vane, men det irriterer mig bare så meget.

● Jeg har på ingen måder grønne fingre. Jeg slår selv de mest modstandsdygtige planter ihjel. Jeg kan simpelthen ikke få noget til at gro nogle steder. Har været heldig et par gange, men… de dør bare! Derfor har jeg stort set ikke andet end falske planter i mit hjem.

● Jeg er super sentimental. Det er faktisk noget der påvirker mig meget i min hverdag. Selv den mindste ændring omkring mig – om det er folk der ændrer humør eller ting der sker – kan påvirkelig mig. Hører eller ser jeg en græde (alle former for tårer), så har jeg en tendens til at føle samme følelse og reagere på samme måde. Det kan være super pinligt og upraktisk i visse situationer. Det er noget jeg har overvejet at få undersøgt og måske se om jeg kan finde en løsning på, men ved ikke om det er muligt. Men det irriterer mig.

● Jeg er typen der glemmer at spise og drikke. Der kan sagtens gå en hel dag uden jeg indtager mad og drikke og det er ikke skide smart. Men når jeg bliver bidt af noget, om det er arbejde, en serie eller andet, så glemmer jeg det simpelthen. Jeg føler ikke tørst og sult på samme måde som andre. Men det er noget jeg virkelig prøver at blive bedre til, for det er ikke sundt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)