Prøver det der Mindfulness

Sidder lige og sunder mig efter første gang på kursus. Nogen vil nok mene at det er totalt overreaktion, men det var utrolig afkræftende. Jeg var meget nervøs da jeg kørte derned. Var ret sikker på at det ville være følsesladet, da man gerne åbner op og fortælle om sin situation og grunden til at man er kommet på sådan et hold den første gang, og sådan var det også denne gang. Desværre kender jeg den ene på holdet, og det er ikke et positivt forhold vi har til hinanden selv efter så mange år. Men jeg måtte prøve at glemme at vedkommende var der og fortælle min historie og grund til at jeg er kommet på holdet. Og selvfølgelig skulle jeg knække sammen - hader når det sker overfor så mange fremmede mennesker. Jeg måtte hulkende fortælle resten af min historie og der var sikkert meget af det der ikke gav mening og som de ikke kunne tyde pga. hulken og tårer. Men jeg kom igennem det, og nu er jeg bare utroligt træt.

Jeg kan dog ikke smide mig på sofaen før en gang sent i aften når jeg kommer hjem igen. Har nemlig sagt ja til at tage ud og få forloren hare hos de gamle. Gratis mad siger man aldrig nej tak til, og så smager det jo godt det skidt. :D Så jeg tøffer derud om nogle timer.

Så ja... Jeg er nu startet på kursus og skal så 30 min hver dag meditere lidt til en CD vi har fået, og så skal vi ellers møde hver Onsdag i 8 uger. Derudover er der nogle småting vi skal træne, så det skal nok blive spændende om det kan hjælpe på depression, stress, angst og aggression - og muligvis min psoriasis da den jo også er påvirket af humør og hormoner. Så... Jah.. Tiden må vise om det er noget jeg kan få noget ud af.

Har I prøver Mindfulness og hvis ja, hvad er så din mening om det?

7 kommentarer:

 1. Vi laver faktisk pt et projekt på Syddansk Universitet psykologistudiet med mindfulness hvor vi også igennem 4 uger skal igennem et mini-kursus i det og derefter måle om det har indflydelse på vores arbejdshukommelse, stress, angst - alt muligt! Og så ud fra det skrive en rapport omkring mindfulness. Jeg tror, man får mere ud af det når man får reel undervisning i det - vi får blot et internet kursus, som har små lydfiler, vi skal lytte til. Men jeg er positivt stemt over for det, og jeg tror det er rigtig sundt for mange mennesker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tror også rigtig mange kunne lære en masse ved sådan et kursus. Men jeg håber virkelig også at det kan afhjælpe mig lidt med mine kampe.

   Slet
 2. Jeg har prøvet det lidt og jeg er helt sikker på at det virker, hvis man samtidig er indstillet på gi det en ordenlig chance og selv er klar til det.

  Jeg synes du er mega sej og jeg håber virkelig at det kan gi dig noget godt. <3

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er svært at finde roen til det.

   Slet
  2. Ja man skal lidt planlægge hvornår man skal lave mindfulness og det er lidt en udfordring, men når man så finder en god rutine er det rigtig godt.. jeg brugte det en del dengang jeg var indlagt på psyk.

   Slet
 3. Jeg har prøvet mindfulness og det virkede ikke. Da jeg fik DAT og mindfulness virkede det nogenlunde men ikke til det gav nok. Jeg tror lidt det er forskelligt hvem det virker på alt efter diagnose.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved heller om det vil virke på mig hellere, men det er forsøget værd :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)