Månedens Favoritter - August 2015

Så er der igen gået en hel måned, og det føles ikke som mere end et par uger siden at jeg sidst lavede sådan et indlæg her. Det betyder også at jeg ikke føler der har været tid til at få så mange favoritter til dette indlæg, men der er et par stykker, og dem viser jeg nu.

Den første ting har jeg ikke her på billedet da det er en serie som er startet op. Der er tale om "Ghost Adventures" og jer som efterhånden kender lidt til mig ved at jeg ELSKER det paranormale, så serier som disse ligger mit hjerte nært. Så da jeg så at det startede op igen jublede jeg som en gal. Det har været min favorit-serie i denne måned 100%.

I August var min Moment de Bonheur Parfume fra Yves Rocher igen en af mine favoritter. Jeg har brugt den nonestop og nu hvor jeg har fået endnu en, så er jeg ikke længere så nærig med brugen af den. Elsker duften og selvom det er en sommerduft, så er jeg ret sikker på at den også bliver brugt meget i Efteråret. :D

En anden ting jeg har været helt tosset med siden jeg fik den i min besiddelse er min Naobay Orange Juice Hand Creme. Den var i min August Goodiebox og jeg var så heldig at få tilsendt en ny da låget på den første ikke kunne lukke helt tæt og jeg derfor ikke ville kunne have den i tasken uden at få creme ud over det hele. Det vil så sige at jeg nu både har en til min taske og en til at stå herhjemme. Jeg er normalt ikke ret glad for duften af appelsiner, men det er en duft jeg forbinder med jul, så den vil helst sikkert også blive en favorit i December måned. :D Og så bliver ens hænder altså bare super bløde!

Jeg har især brugt min Wake Me Up Mascara fra Rimmel i August og jeg er blevet ret glad for den. Elsker duften og så synes jeg faktisk at mine vipper bliver ret lækre ved brug af denne. :D Så den kan jeg altså varmt anbefale jer at prøve.

Jeg er også blevet ret glad for min nye læbestift fra L'Oréal Paris i farven Taffeta. Det er den perfekte nude farve til hverdagsbrug og jeg synes faktisk det er ret svært at finde nogen nude farver som jeg synes rigtig godt om, så jeg har været heldig med denne. Meget heldig. For jeg bestilte den på Asos tidligere på måneden uden egentlig rigtig at vide hvordan den så ud.

Jeg har også haft en svaghed for Twix sidste måned. Ved ikke lige hvorfor, men når jeg lige havde brug for en lille snack, så har disse været det første jeg greb ud efter. Lige pt kan man få disse enkelte af slagsen til 2 kr stykket, så det er en billig snack.

Sidst men ikke mindst så er der mine nye sko. De er af mærket Relife og de var ikke helt billige, men jeg har været misundelig på min mor lige siden hun købte et par sidste år. De er simpelthen bare så fine og de er super gode at gå med. Du mærker ikke at der er højde på dem, og der er en fin trædepude i selve sålen som gør at man ikke får stød i foden når man går rundt. Sådan lidt ergonomiske sko faktisk. Jeg har købt dem i en størrelse større end jeg ville gøre normalt da jeg så kan bruge dem her til Efteråret også med en lille sok i dem. Jeg regner dog med at de skal gåes lidt til alligevel, men hold da op hvor jeg glæder mig til at sætte dem sammen med et fint outfit. :D Så selvom de kostede lidt, så fortryder jeg intet!

Hvad har været jeres favorit produkter denne måned?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)