Min Nye Aften (nogengange morgen) Rutine med Colosé - Trin 2

Der er gået lidt tid siden sidst jeg opdaterede jer mht. disse produkter, men jeg besluttede mig for at en uge var for lidt tid imellem dem. Så nu har jeg haft det længere tid til at teste produkterne og der går lidt tid med de andre endnu. Produkterne er fra Colosé og er produkter der er lavet af naturlige ingredienser. Jeg har gjort det til en fast rutine at bruge dem om aftenen inden jeg hopper i seng - og nogle gange om morgenen, men på dage hvor jeg bruger makeup gør jeg det ikke.

Det andet produkt jeg i dag vil fremhæve er det andet step i min rutine jeg bruger hver aften. Nemlig Mirakel Cremen.

Denne bruger jeg som sagt efter jeg har renset ansigt med vaskecremen. Denne creme er til huden ved og omkring øjne og mund. Den er egnet til alle hudtyper, så der er ingen begrænsninger der what so ever. Det er hvad mange ville kalde en rynkecreme. Den genopbygger kollagen som huden med årene ikke producerer så meget af på de områder, så man kan sagtens begynde at bruge den i en tidlig alder - jo før jo bedre egentlig.

Når jeg påfører den bruger jeg cirkelbevægelser og med et let tryk på huden masserer jeg den ind indtil den er trængt helt ind i huden. Jeg gør det hver aften efter jeg har rengjort ansigtet og jeg må sige at jeg allerede nu kan begynde at se en smule forbedring. Det er ikke det store der er sket, men kan godt se at mine store rynker ved øjnene ikke er så fremtrædende længere - og ja jeg har allerede rynker der. Jeg aldres åbenbart ret hurtigt, så det er ting jeg allerede er begyndt at slås med. Derfor gør det mig lidt glad at se at der er en smule effekt ved brug af denne.

Næste gang vil jeg fortælle jer om min erfaring når det kommer til Urte Masken. :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)