Er begyndt at fornemme Efteråret

Har hele morgenen forsøgt at komme igang med noget rengøring, men humøret er ikke lige hvad jeg ønsker det skulle være lige nu. Så jeg er ikke rigtig kommet videre end til at jeg har ryddet en smule op, pyntet lidt op til Efteråret og... lagt lidt tøj sammen. Selve rengøringen har jeg slet ikke fået påbegyndt endnu og det er faktisk for dårligt. Jeg når det ikke de næste par dage og vil bare gerne have "fri" i weekenden så jeg kan bruge tid på mig selv og lade op til næste uge, som bliver ret travl. Så det skal altså gøres i dag. Og opvasken fylder hele vasken ude i køkkenet. *Suk* Burde være i bedre humør - vejret er lækkert, her er begyndt at blive hyggeligt med de gyldne farver i hjemmet og jeg har nogle lækre ting på vej med posten som jeg skal blogge om i min #Blogtober-serie her på bloggen. Men jeg føler bare ikke for dagen i dag.

Men imens jeg så har siddet og forsøgt at tage mig sammen har jeg siddet og kigget lidt efter inspirerende citater der har med Efteråret at gøre. Fandt dette for nogle måneder siden og tænkte at jeg lige hurtigt ville lave et stykke grafik med det. :D Det er perfekt og overvejer faktisk at printe det ud og hænge det op et eller andet sted.

Nå.. Må se om ikke jeg kan tage mig lidt sammen.

2 kommentarer:

 1. Uha det kender jeg selv alt for godt. Ikke at kunne tage sig samme og humøret kan svinge. Sådan havde jeg det selv i går at jeg ikke var ovenpå.. Men jeg kan stadig ikke tage mig sammen...

  Burde være nede og træne men i stedet sidder jeg i sofaen og manden har købt kage med hjem.

  Kh Louise ^^ http://www.eightytwo.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hader sådanne dage. Håber det har ændret sig for dig. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)