Min "The Power of Makeup" Forvandling

Jeg har set nogle stykker gøre dette efterhånden, og nogen har en vild forvandling hvor andre har en... jah ikke ret stor forandring fra ikke-makeup til makeup. Men det er sjovt at se hvordan folk kan ændre deres udseende og udtryk så drastisk vha. makeup. Jeg selv går igennem en voldsomt forvandling når jeg går fra naked face til makeup. Det skyldes selvfølgelig at jeg desværre har den trælse hudsygdom Psoriasis, som har ødelagt min hud og ædt mine bryn. Så jeg ser ganske enkelt ud som et misfoster uden makeup. Ligner en der har været ude for en brandulykke, men det er bare pga. en hudsygdom - som jeg så skal leve med hele mit liv.

Jeg viser sjældent billeder af mig selv uden makeup her på bloggen, da det ikke er noget jeg er glad for. Jeg går dog rundt herhjemme, handler osv uden makeup (ofte), men skal jeg nogle steder som fx. Odense med en veninde, på sygehuset, fest eller mødes med folk jeg ikke ser så tit, så skal jeg have makeup på. Min psoriasis påvirker min psyke og jeg har det dårligt med mit udseende og jeg er knust over at jeg skal se sådan her ud resten af livet. Men der er det godt at jeg kan bruge et par timer hver dag på at "gemme det væk" hvis det skulle være nødvendigt - og ja det tager virkelig et par timer. Makeup er blevet en stor del af mit liv og det er noget jeg bruger en masse tid på når jeg skal steder hen. Derfor er jeg ikke den spontane type der kan springe på vognen når folk lige får lyst til at tage steder hen eller mødes. Jeg er typen der skal vide det minimum dagen før så jeg kan være klar og forberede mig.

Jeg hader at det skal være sådan, men... jeg har det ikke godt med ikke at kunne gøre mig "normal" af udseende. Jeg har i mine mange år med denne sygdom oplevet flere episoder, hvor jeg har været ligeglad og taget steder hen og desværre haft nogle grimme oplevelser. Folk har sagt grimme ting om mig, kaldt mig knapt så pæne ting osv, og det er altså noget der sætter sine spor i en person der ikke kan gøre noget ved det. Jeg kan ikke bare trykke på en knap og få det til at forsvinde - jeg skal leve med det resten af mit liv. Så det gør ufatteligt ondt, og derfor har jeg det ofte svært med at mødes med folk. Er dog blevet bedre til det, men det påvirker mig meget og kræver en masse kræfter.

Nå, men nu til min forvandling. :D11 kommentarer:

 1. Så sejt et indlæg!
  Jeg kan sagtens følge dig i din tankegang omkring usikkerheden og hvordan det påvirker psyken, men du må også give dig selv lidt credit for at være SÅ stærk at du har udgivet dette indlæg <3
  Du er smuk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :)
   Det var lidt en sejr for mig, men sidder dog stadig med en smule angst for det hate jeg ved vil poppe ind i kommentarerne. Men dem kan jeg heldigvis slette - de rammer dog alligevel lige fra første øjekast af.

   Slet
  2. Jeg forstår virkelig ikke folk, der vil bruge deres liv på at få andre mennesker til at få det dårligt med sig selv. Fuck dem... :(
   Kram <3

   Slet
  3. Der findes bare mange usle mennesker. Men det siger mere om dem end det gør om dem de er grimme imod. :)

   Slet
 2. Med eller uden makeup, så er det dine øjne der fanger

  SvarSlet
 3. Hej Anne Mette.

  Du sgu sej, tror du er stærkere end du selv er klar over, sikke en lorte sygdom, virker de piller ikke som du nogen gange har skrevet om?

  VH Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. De virker ikke helt nej... Men jeg bliver nødt til at have tålmodighed.

   Slet
  2. Håber det kommer til at hjælpe dig :-)
   Du modtager sikkert mange råd, men jeg har læst at creme fra Raunsborg har hjulpet en del med samme sygdom . VH Lone

   Slet
  3. Ja det har jeg prøvet. :) Hjælper ikke på mit /:

   Slet
 4. Du er simpelthen bare alt for sej søde og du udvikler dig rigtig meget. <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)