Genforening med Mr. Grey!

Ja jeg er faldet i fælden igen. Jeg har læst Fifty Shades serien og jeg synes faktisk ret godt om dem, så da jeg så at der kom en "efterfølger" (historien skrevet fra Mr. Grey's synspunkt), så var jeg da selvfølgelig nødt til at få den! Nu sidder jeg bare og irriterer mig over at jeg er igang med nogle andre bøger som jeg gerne vil være færdig med inden jeg påbegynder denne. Men hvis ikke jeg når den før ReadAThon, så når jeg den efter når jeg har læst min bog jeg skal læse den dag. Skal nok nå at få slugt den inden året er omme. *Hehe* Vil i hvert fald gerne igang med at læse lidt igen. Jeg siger det hele tiden men får så kun læst et par sider og så ender bøgerne med at ligge i flere uger før jeg åbner dem igen. Det er ikke lige det der var planen. Jeg slapper jo af når jeg læser, og det er sundt for mig pt. Så det er bare med at komme igang!

2 kommentarer:

  1. Når du engang har læst den, vil du så ikke skrive til mig om den kan læses alene..
    Jeg har ikke læst de andre, men har jo set første film, så synes måske det er dumt at læse bøgerne efter det.. men måske den nye kan læses alene..

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)