#DKBloggersKnækkerCancer - Vis din støtte

Nu er der kun en uge til Knæk Cancer showet på TV2 og vi kæmper stadig for at få samlet lidt penge ind til kræft forskning. Vi håber at I alle giver det en ordentlig skalle den sidste uge her op til showet og viser at vi godt kan gøre noget godt for de kræftramte. Det er noget der ligger mig ret nært som I kan læse mere om i dette indlæg fra sidste år.

Smut ind på vores "Gruppe Indsamling" og giv jeres støtte. Det behøver ikke være det store, da selv det mindste har en betydning. Del eventuelt dette indlæg på de sociale medier og lad os få endnu flere til at hjælpe os. Det er vigtigt at vi står sammen. :D

Tjek eventuelt også vores Facebook gruppe som løbende bliver opdateret. Derinde kan bloggere dele deres indlæg for at vise at de der har støttet op om dette og så er det Torsdag i næste uge at Jeanette og jeg tager til "Tænd et lys" her i Faaborg. Håber at få taget en masse billeder og måske endda en vlog fra selve dagen.

Kære alle danske bloggere og andre. Bliv en del af denne "Gruppe Indsamling" og hjælp til med at gøre odds for alle kræftramte lidt bedre. Det kan jo ramme os alle sammen en dag.

I kan enten vælge at støtte med betalingskort eller også gøre det den nemme måde og støtte med 50 kr ved at sende en SMS:
SMS KC 56385 til 1277


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)