#Blogtober - Dagens Makeup Look - Dark Smokey and Lips

I dag havde jeg lyst til at lave et lidt dramatisk look til jer, så det blev en mørk smokey med nogle mørke berry-farvede læber. :D Det er meget mørkt, men jeg synes sagtens man kan bære det i Efteråret, og så elsker jeg bare det sorte på øjnene mod mine blå øjne. De bliver virkelig fremhævet.

Produkter brugt:
Foundation - Dream Wonder Nude fra Maybelline i farven 10 Ivory
Pudder - HD-powder blandet med en fra Yves Rocher
Bronzer - MUA Mosaic Bronzer i farven Sunkissed Glow
Bryn - Brynpenne i farverne 01 Blond og 04 Brun
Øjenskygger - GOSH single eyeshadows i farverne 003 Brown, 20 Black og 013 Sand
Eyeliner - GOSH Let's Twist Eye Liner i farven Carbon Black
Mascara - Wake Me Up Mascara fra Rimmel
Læbestift - CoolCos Longlasting Mat Lipstick i farven 05Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)