#Blogtober - Mine Favorit Skønheds Produkter i Efteråret

Efteråret er en af de skønneste tider på året når det kommer til skønhedsprodukter. Jeg elsker de lidt mere dystre og varme farver, og derfor bruger jeg dem også meget på denne tid. Det er gerne de brune, sorte, orange, lilla og dybe røde farver. Jeg har været henne og finde de produkter frem som jeg bruger mest på denne årstid og der er en del, så håber I er klar til en masse billeder og anbefalinger, for I får dem her. :D

Når det kommer til øjenskygger, så bruger jeg oftest mine GOSH single eyeshadows, men når der skal ske lidt med noget farve og nuancer af de brune farver, så hiver jeg mine 88-paletter frem. Både min "shimmer" og "warm" af slagsen. Jeg elsker dem og jeg er så glad for at de er så dejligt billige igennem eBay. Sammen med en eyeshadow-primer er disse en drøm.

Læberne skal også forkæles med lidt farve på denne tid, og her er det gerne de skønne bær-farver og lilla læbestifter der bliver hevet frem. Har også et par nude farver, da det ikke altid skal være så dramatisk. Mine 5 favoritter når det kommer til læbestifter er følgende: L'Oreal Color Riche i farven "Taffeta". GOSH Forever Lip Shine i farven "003 Love Story". CoolCos Creamy Lipstick i farven "23". MaxFactor i farven "690 Aubergine". MUA Lip Switch Matte Shine-Duo i farven "Persian Plum".
Har også lige et par liplinere som jeg bruger meget på denne årstid og det er MaxFactor Colour Elixir Lip Liner i farven "06 Mauve Moment" og GOSH Velvet Touch Lipliner i farven "002 Antique Rose".

Jeg har også en enkelt bronzer som jeg bruger her i Efteråret og det er en lidt mere rosa af slagsen, da det køligere vejr jo naturligt giver huden en rosa farve og ikke en gylden som man gør om Sommeren. Derfor er det de rosa farver jeg går overtil nu her. Jeg knuselsker disse fra MUA og dette er en af deres Mosaic Bronzere og denne har farven "Sunkissed Glow".

Jeg er også storforbruger af eyelinere i gyldne og jordfarver. Elsker mine skønne GOSH Velvet Touch Eyelinere og det er også dem jeg primært bruger. Farverne i dem er følgende: "Sparkling Pearl", "Sparkling Gold", "Renaissance Gold", "Golden Moss" og "Metallic Brass". Derudover har jeg en smuk gyldenbrun farve fra MAC i farven "Powersurge", en flot brun fra MUA i farven "Malt Chocolate" samt en gel eyeliner i farven "Under The Radar" og en skøn sort med shimmer fra Rimmel i farven "Starlit Black".

Der er også to mascaraer jeg rækker mest ud efter og de er begge fra Rimmel. Der er tale om deres Wake Me Up og Wonder'full i "Extreme Black".

Jeg har også nogle skønne neglefavoritter og det er gerne i de farver I ser her på billedet. Jeg har flere liggende som også ville være flotte til denne årstid, men jeg valgte at holde mig til en top 5 her og de er følgende: GOSH i farverne "627 Denim Delight" og "640 Moroccan Night", Essie i farven "Sable Collar", ELF i farven (Glitter) "Fairy Dust" og så har jeg en smuk mørkegrå fra BYK, som ikke har noget navn da den var en del af en prøve-kollektion vi fik tilsendt til vores første bloggertræf.

Andre skønhedsprodukter jeg bruger meget for tiden er min skønne ansigtsscrub fra JorgObé. Bruger den året rundt faktisk. En anden favorit-ting til ansigtet er min Garnier Micellar Cleansing Water. Skønt skønt produkt altså!
Jeg har to dufte jeg bruger meget for tiden og de er begge fra Yves Rocher og er faktisk Sommer-dufte, men jeg synes de er skønne til denne årstid også. En af mine all-time-favoritter er den skønne "Moment de Bonheur". Jeg elsker den friske duft og den er perfekt til de dage man ikke lige er til en varm krydret duft - som den anden er. Det er Secret d`Essences' "Neroli". Den har en skøn musk-duft blandet med citrus som jeg faktisk godt kan lide her på denne årstid.

Sidste tre ting ser I på billedet her. Der er tale om to produkter fra Naobay - En Body Radiance Lotion og en Hand Creme. Jeg er gået hen og blevet ret glad for disse to produkter og overvejer at teste nogle flere af dem. Begge har vi fået igennem Goodiebox, så man kan jo håbe at de fremover vil komme med nogle flere af slagsen. *Hehe*
Og sidst men ikke mindst er der en hårolie. Denne er fra Keune Care Line. Det er ikke den jeg helst vil bruge dog, men jeg har ikke mere af min Keune So Pure Moroccan Argan hårolie. Det er den absolutte bedste jeg nogensinde har haft, men har endnu ikke haft råd til at købe mig en ny.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)