Søndag = Rengøring og genforening med Mr. Grey


Søndag = Rengøring og genforening med Mr. Grey
Det er i hvert fald det der er planen. :D Jeg fik læst min sidste bog færdig i går og den har virkelig trukket tænder ud. Havde ikke regnet med at den var så... irriterende at læse? Så nu ser jeg frem til at komme igang med en der kun kan være bedre. Jeg elsker de første tre i serien, så denne kan kun ende med at lave op til mine forventninger - især fordi man får lov til at komme ind i Mr. Grey's hoved denne gang. Can't wait! Skal dog lige have overstået en rengøring inden jeg kan ligge mig på langs i sofaen og tage bogen i skødet.

En perfekt måde at tilbringe en grå Søndag med tåge udenfor. Super hygge-vejr.

2 kommentarer:

 1. Håber du har haft en skøn søndag og fik nået både rengøringen og hygge med læsning..

  Jeg er igang med bogen Snemanden, mer er slet ikke sikker på om den er noget for mig. Den skal dog ha en fair chance for mange siger at den er god..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Nåede det hele og det var en skøn dag. :D
   Den har jeg ikke hørt om, men giv endelig besked om den er det værd.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)