Louise Kragh Smykker + Vinderen af Dove GiveAwayen

Simple smykker klær' alle og det er også blevet en del af det store modebillede - og gerne mange smykker på samme tid. Jeg har selv fået æren af at få tilsendt et fint smykke fra Louise Kragh Jewelry og det var utroligt svært at vælge, for sitet indeholder så mange smukke smykker! Men jeg valgte et par øreringe, som jeg synes er perfekte her til Efteråret - også selvom der ikke er meget tilbage af årstiden, men de kan sagtens bruges året rundt. :D

Jeg elsker at det er en simpel perle i en sølv creol. Havde dog håbet at den røde perle var en smule mere varm (orange) i farven, men sådan kan det jo gå. *Hehe* Denne er dog rigtig fin alligevel. Og nu hvor den er så rød, så er den jo perfekt til julemåneden også. Ik?

Det var meningen at jeg skulle have givet jer derude en chance for at vinde et gavekort til dette firma, men det blev ikke til noget alligevel - denne gang altså. Det kan jo være de ombestemmer sig på et tidspunkt og så skal jeg nok lade jer det vide. For selvfølgelig skal I også have chancen hvis den byder sig igen.

Vinderen af Dove GiveAwayen blev Lis!
Tillykke! Håber du bliver glad for de lækre produkter fra Dove's DermaSpa-serie. De er blevet kontaktet og har fået din mail, så du hører snart fra dem.

2 kommentarer:

 1. Åh, hvor er jeg bare en heldig kartoffel (eller er det græskar i dagens anledning).

  1000, 1000 tak og rigtig god blogtræf til dig.

  KH Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Håber du bliver glad for produkterne.
   Og mange tak. Det var en virkelig dejlig dag.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)