#DKBloggersKnækkerCancer - Lad os komme igang!

Tiden går stærkt og der er nu 2 uger til Knæk Cancer showet på TV2. Det betyder at det er blevet tid til at tage op i dette igen og se om ikke vi kan få samlet lidt penge ind til kræft forskning. Det er noget der ligger mig ret tæt da vi har meget kræft i familien, så derfor går jeg ret meget op i kampagner som denne. I kan læse mere om det her.

Vi har stadig vores "Gruppe Indsamling" igang, og det er igennem den vi håber at kunne samle en masse penge sammen, som vi så som en stor gruppe kan give videre til forskning og hvad de nu ellers skal bruge pengene til. Så smut ind og giv en bidrag.

Vores Facebook gruppe bliver også løbende opdateret og der vil i tiden frem til showet på TV blive skrevet lidt statusser, folk kan dele deres indlæg og Jeanette og jeg tager til "Tænd et lys" her i Faaborg d. 22 Oktober og tager lidt billeder, som vi nok også kommer til at dele. Jeg regner selv med at vlogge den dag, men nu må vi se om jeg overhovedet husker det. *Hehe* Men dette kommer som sagt til at fylde lidt i hverdagen op til showet.


Så kære alle danske bloggere. Bliv en del af denne "Gruppe Indsamling" og hjælp til med at gøre odds for alle kræftramte lidt bedre. Det kan jo ramme os alle sammen en dag.

I kan enten vælge at støtte med betalingskort eller også gøre det den nemme måde og støtte med 50 kr ved at sende en SMS:
SMS KC 56385 til 1277


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)