En aktiv dag

Vågnede i morges og tænkte "I dag bliver en god og solrig dag", så jeg besluttede mig hurtigt for at gøre mig kamera-klar og tage ud i det smukke vejr og tage lidt billeder og optage lidt video til en vlog senere på måneden. Og sikke da en dejlig beslutning. Det var nemlig en smuk og solrig dag og vejret var bare perfekt til en cykeltur. Jeg kørte dog ikke ud på en længere tur, men det kan være jeg gør det inden længe når vejret igen er lækkert. Og så ville det være lækkert hvis naturen vil blive lidt mere gylden inden da. :D Men det var tydeligt at folk i byen nød solen og at deres humør var påvirket af den. Alle jeg mødte var utroligt smilende, snaksaglige og glade. Dejligt! Elsker faktisk at møde fremmede mennesker på gaden og indlede en spontan samtale med dem over noget random. Om det er et får vi står og kigger på eller en ret så giftigt-udseende kage på transportbåndet i Føtex, så er det altså bare så berigende at have den slags kontakt med tilfældige folk.

Og ja... Jeg stod og snakkede med en kvinde tidligere som samlede kastanjer nede i parken hvor nogle får gik og græssede. Jeg skulle lige have et billede af de uldne tingester og det gjorde så at vi faldt i snak med hinanden. *Hehe* Fik fortalt hende at hun han finde utroligt mange kastanjer længere henne af vejen, så det takkede hun for og så... jah.. Gik vi hvert til sit. Og i Føtex står en far og kigger lidt skræmt på en 10kr-kage jeg smed på båndet og kommenterer den og vi står så og griner lidt af det og snakker løst. Datteren vender sig så lidt genert om og siger "Far du er altså pinlig" og det grinte vi så alle sammen lidt af. *Hehe* Totalt random, men det er faktisk noget der kan gøre ens humør virkelig sprudlende.

Derudover så havde alle et stort smil klistret til deres ansigt når jeg mødte dem de steder jeg var i dag. Det smitter. Så gør os nu alle den tjeneste og smil til dem du møder på gaden. Sandsynligheden for at de smiler tilbage og gør dit humør lidt bedre er meget stor. ;)

Nå, men jeg vil stene lidt YouTube-videoer, lidt serieafsnit og slå mave lidt efter den meget sene aftensmad. Håber I andre har haft en god Lørdag. Ellers håber jeg at jeres Søndag bliver bedre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)