Jeg ville virkelig gerne have nogle Ice Diamonds fra By Kranz

Jeg kan godt være en jaloux type, og det slår mig nogle gange når jeg ser noget lækkert, jeg virkelig gerne vil have men ikke har råd til. Og når jeg så ser andre svømme i netop de ting, så bliver jeg faktisk.... en smule jaloux. For ikke at sige meget. *Hehe* Og jeg har set mange bloggere efterhånden der har vist lækre billeder af deres By Kranz smykker, og jeg synes simpelthen bare de er så smukke! De er så dejlig simple, men også utroligt feminine. Ifølge min økonomi hører de ikke inde under kategorien billige smykker, selvom de ikke er så dyre overhovedet. Kender I det?

Dem jeg især er blevet forelsket i finder I under "Ice Diamonds By Kranz" på deres site. Masser af sten (elsker blingbling) og så har de ikke alt for mange detaljer og krummelurer.

De er utroligt smukke, og har faktisk overvejet at se om jeg på et tidspunkt kan få råd til en af de lange kæder, samt måske en ring eller to. Måske endda et par øreringe.

Hvad synes I? Kender I til smykkerne og hvad synes I om dem?

2 kommentarer:

 1. Ikke lige mig, men jeg er så heller ikke meget til bling, og slet ikke på det sidste, hehe.

  // Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig? Jo mere det skinner og glimter jo bedre for mig. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)