Glem ikke min GiveAway

Hvis I ikke har set min igangværende giveaway, så vil jeg da lige gøre jer opmærksom på den. :) I kan vinde skønne produkter fra Dove og det er fra deres nye DermaSpa-serie. Jeg synes personligt de er virkelig lækre og bruger selv nogle stykker af dem fast lige for tiden. Det kan I fx se i indlægget før dette her på bloggen.

Vil også lige benytte dette indlæg til at takke Online-Giveaway.dk for at have smidt denne giveaway på deres side imens den kører. Det er altid dejligt at se en masse deltage i ens konkurrencer og selvfølgelig også se besøgertallet stige en smule. Så mange tak for det. :D

For at komme ind til selve giveaway skal I trykke på billedet. Held og lykke alle sammen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)