#Blogtober - Efterårs Morgen & Aften Rutine

Da jeg besluttede mig for at jeg ville skrive sådan et indlæg her, var jeg ikke klar over hvor mange produkter jeg faktisk bruger hver morgen og aften. Det er jo sindsygt! Der er ikke noget at sige til at toilettasken bliver nødt til at være kæmpe stor. :D Det er dog ikke hver gang at jeg bruger alt på billederne, men det sker en gang imellem. Så here we go!


Morgen
Jeg er på ingen måde et morgenmenneske, men efter et bad har jeg gerne øjne igen. I badet bruger jeg mine elskede Dove produkter. Har et kæmpe lager af shampoo, balsam og hårkur, så det løber jeg ikke tør for lige foreløbigt. Lige for tiden er det Oxygen & Moisture serien jeg bruger og jeg elsker den simpelthen! Kroppen forkæles også med noget Dove, nemlig deres shower gel med agurk og grøn te. Den dufter virkelig fantastisk. Skal jeg forkæle huden en smule så bruger jeg gerne en bodyscrub, og den jeg har brugt mest her i Efteråret er min Urban Veda Radiance Body Scrub. Den var med i Januar's Goodiebox og den er simpelthen hen bare himmelsk. I need one more!
Huden kan også godt finde på at tørre lidt ud i disse kolde tider, så måske slutte af med en In-Shower Body Milk fra Nivea? Ja det gør jeg de dage jeg føler jeg har brug for det. Jeg er ikke meget for at smøre mig ind i creme om morgenen da jeg hader den der fedtede fornemmelse, så kan det gøres i badet, så er det bare perfekt.
Sidste step i badet er en ansigtscrub, og der bruger jeg gerne min absolutte favorit - JorgObé's Scrub Maske. Fantastisk - siger det gerne igen. Fantastisk!

Tænderne får selvfølgelig også en tur inden jeg er færdig ude på badeværelset. Jeg er en sucker for mundskyl, så den har jeg også smidt med på billedet. Bruger gerne Colgate, men Oral B har også en virkelig lækker tandpasta med små gryn i. Den har jeg desværre ikke mere af - burde købe en ny. :P
Og til sidst får ansigtet lige en sidste rens med min Micellar Cleansing Water fra Garnier.

Selvom håret er blevet forkælet inde i badet, så skal det også have lidt kærlighed imens det lufttørre. Jeg bruger gerne hårolie hver gang jeg har taget et bad, for mit hår er meget.... tørt, tyndt og ynkeligt. Så for at give lidt fugt, glans og liv, så har jeg brugt rigeligt af min Keune Care Line Hårolie. Det er ikke den bedste jeg har prøvet, men det er den jeg har noget tilbage af.
Jeg skal selvfølgelig også dufte godt, så jeg bruger både deodorant og parfume. Deo'en er fra Rexona og parfumen er fra Yves Rocher og hedder "Néroli". Det er den jeg har brugt hver dag her i Efteråret.

Jeg har også vænnet mig til at tage Selica piller hver dag og jeg er blevet bedre til at bruge håndcreme. Det gør det også lidt sjovere når jeg har et par virkelig lækre nogen af slagsen. Den jeg bruger mest lige pt. er min Naobay Orange Juice Hand Creme. Mums siger jeg bare!


Aften
Er jeg den eneste der ville ønske man bare kunne springe alt over og bare hoppe i seng og sove? *Hehe* Men sådan er det bare ikke. Jeg er dog ikke helt så god til at få renset ansigtet hver aften, men jeg gør virkelig mit bedste.

Først børster jeg bisserne, tager min P-pille og så renser jeg gerne mit ansigt. Bruger mine Colosé produkter lige i øjeblikket. Rense creme, (skintonic fra Clinique), øjencreme, ansigts creme og nogle aftner bruger jeg også min ansigts maske fra samme mærke.
Er min hud rigtig slem bruger jeg min zit-zapper fra Skin Doctors. Den minder mig stadig om et produkt jeg brugte da jeg var teenager, men kan simpelthen ikke komme på hvad det var. Men duften er den samme. Jeg er også blevet bedre til at bruge min Double-Lash serum fra Mavala. Jeg ved ikke om den faktisk har gjort noget for mine vipper, men jeg bliver ved indtil der ikke er mere tilbage. Og så køber jeg nok en ny. *Hehe*

Jeg er så også typen der tager deo på inden jeg hopper ind under dynen. Jeg hader lugten af morgensved, så for at forhindre det mest muligt, så skal der altså lige lidt deodorant til. Plus der også lige bliver tilføjet et par dråber hårolie i spidserne. Jeg har også et problem med tørre læber om morgenen, så hvis jeg påfører lidt læbepromade inden sengetid, så forhindrer jeg det gerne. Det kan selvfølgelig stadig ske at jeg vågner op med sandpapirslæber - ja man ligger jo nok og gnubber ansigtet lidt i puden, men på den måde sker det ikke så tit længere.

Jeg er ikke body lotion typen, men jeg fik disse lækre Dove DermaSpa produkter i sidste måned og har så ofte som muligt brugt Uplifted+ Body Lotionen til arme og ben inden sengetid. Den er virkelig lækker og jeg er mig selv så taknemmelig når jeg får det gjort, for jeg vågner op med den lækreste babynumsebløde hud om morgenen. Det samme gælder når jeg husker at bruge en håndcreme. Og der bruger jeg gerne denne fra Dove også som jeg har stående inde ved siden af min seng. Den er fra Goodness³ serien og jeg siger jer. Ens hænder bliver altså bare så lækre bløde. Og ved I hvad? I kan stadig vinde netop disse produkter her på bloggen. Så skynd jer at deltage hvis ikke I allerede har fået det gjort.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)