Jeg er nu officielt en permanent blogger hos SeMitSind.dk

Så kan jeg endelig meddele at SeMitSind.dk er blevet offentliggjort og jeg kan fortælle at jeg er en fast del af deres bloggere. Mit første indlæg er allerede kommet op derinde, og det kan I læse her - det er også her på bloggen. En gang i næste uge vil jeg fortælle min historie, og det kommer nok til at blive et ret langt indlæg, men det er nødvendigt for at få det hele med. Dog vil jeg ikke gå alt for meget i deltaljer, da jeg regner med at gøre det i nogle efterfølgende indlæg derinde. Der er nemlig plads til at man gør det på det site.

Så følg da gerne med derinde og læs med hos nogle af de andre spændende mennesker. For at blive opdateret når der kommer nye indlæg, så kan I følge vores Facebook-site, som fremover vil blive opdateret når det sker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)