En hel dag med Bloggertræf

Så kom dagen mange af os har ventet på hele måneden - Bloggertræf dagen. :D Nu imens I sidder og læser dette sidder vi nok og hygger os på Jensen's og får lidt god mad eller også er vi blevet færdige og render rundt og gør Odense usikker. *Hehe* En stor flok tøser sluppet løs i Odense - det kan kun blive spændende.

Dette bliver nok det sidste indlæg I får fra mig i dag. Jeg kommer sent hjem, og da er jeg sikkert nok godt bombet. MEN! De kommende par uger bliver fyldt med indlæg om selve træffet, billeder og selvfølgelig omtale af de forskellige ting der gemmer sig i vores goodiebags og om selve sponsorerne. Kan allerede fortælle at der er mange lækre ting i den. ;)

Nå, men jeg vil smutte. Ha' en fantastisk Lørdag alle sammen.

#BloggerTræfDK

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)