Stofa pisser mig virkelig af!

Lige nu er jeg ret glad for at jeg har planlagt et indlæg om dagen i denne måned, for som I kan se på billedet, så har jeg stadig problemer med Stofa og deres stupide ansatte. Jeg har ringet til dem et par gange om dagen siden jeg fik skiftet kabel, og de har stadig ikke taget sig sammen til at finde tid til at komme og prøve at finde fejlen. Nu har de skiftet kabler, modem osv, så nu virker det som om de ikke rigtig gider at gå videre med det for at finde fejlen. Jeg er på nippet til at begå mord pga. voldsom vrede over deres opførsel overfor mig. Jeg kimer dem ned, skriver med store ord på deres Facebookside og via mail simpelthen for at irritere dem nok til at de begynder at tage mig alvorligt. Jeg er efterhånden begyndt at mistænke dem for at have en ansat der sidder og slukker for mit internet i sin arbejdstid hver dag. De sender teknikere ud hvad gang man ringer, men de fatter ikke at det ikke nytter noget at sende dem ud på tidspunkter i døgnet hvor problemet ikke er. Det er mellem 15 og 18 nu, og det kan de åbenbart ikke få banket ind i deres små klamme hoveder. Jeg havde en aftale med en tekniker om at jeg skulle have mulighed for at komme i kontakt med den tekniker der kører fast hernede i Faaborg, men uanset hvem fanden jeg snakker med når jeg ringer ind, så giver de mig samme besked - "Det kan ikke lade sig gøre". Hvad fanden I helved bilder de sig ind? Nu kan de heller ikke engang overholde aftaler med deres kunder. Hvad fanden får de deres løn for? Og de lover hele tiden at holde øje med mit signal, men der sker ikke en fucking skid! Og gider de undersøge om der er ting der stjæler mit signal hos mine naboer, nej da. Ja hvis I spørger mig, så ønsker de ikke at finde en løsning. Men bliv da endelig ved med at sende teknikere ud på gratis besøg - for her får I fandme ingen penge for ikke at gøre jeres arbejde grundigt nok.

Jeg giver ikke op. Om jeg så skal gå til medierne med denne sag, så gør jeg det. Det er efterhånden ved at hænge mig så langt ud af halsen at jeg snart smider alt på jorden for at få dem ned med nakken. Det kan ikke være rigtigt at jeg betaler i dyre domme hver måned i snart et halvt år og så ikke har det jeg betaler for. Og kompensation kan jeg først få den dag problemet er løst. JAMEN DET GØR DET JO TYDELIGVIS ALDRIG!!!!!!!!!!! Kræver fandme snart at få et helt års gratis internet med den højeste hastighed der findes - når problemet altså er blevet løst. Og for hver måned der løber oveni hvor problemet ikke bliver løst, så falder der et halvt års mere gratis internet oveni.

Jeg er pisse hamrende træt af at jeg ikke kan få en anden udbyder her hvor jeg bor, fordi de enten ikke har kabler lagt ud, ikke kan give mig en stabil forbindelse, er for dyre eller andet. Jeg vil sku næsten give begge arme og ben for at komme væk fra det Stofa-lort her. Og det er takken for at have været kunde hos dem siden jeg var 19 år. TAK FOR LORT!!!!!!!!!!!!!!!


5 kommentarer:

 1. Har du mon forsøgt at se om en anden computer (fx nabo eller forældres) evt. kunne holde forbindelsen? Det kunne jo være din pc den var galt med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke dum.
   Det er ikke på computeren den fejler, men forbindelsen fra Stofa og ud til min adresse. Mit modem går offline. Fejlen ligger ikke hos mig men hos dem.

   Slet
  2. Havde det bare været det var problemet jo ikke så stort og var nok også blevet løst for længst.

   Slet
 2. Jeg forstår godt du er vred, men jeg forstår ikke at man skal tale sådan om andre mennesker :" det kan de åbenbart ikke få banket ind i deres små klamme hoveder" seriøst? Har fulgt din blog virkelig længe og fuldt med i hvordan du fortæller om du bliver hatet af andre mennesker og så tillader du dig at skrive sådan om andre? Come on! Det dobbelt moralsk, just saying! Nyder normalt at følge din blog men dine udbrud det sidste stykke tid får mig til at genoverveje! Forstår virkelig godr du vred, og det skal du os ha' lov til, men så længe du holder hovedet koldt får du mere ud af det - gå til Forbrugerrådet i stedet og klag! Igen ved os godt det din blog og du skal "tale" som du vil, men så kan man ikke klage over andre ikke gør det samme når man ilke kan sætte et godt eksempel :)
  Vh Betina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er et menneske lige som alle andre der kan få raseriudbrud, og dette har bare stået på så længe at jeg ikke kan styre min vrede længere. Hvis ikke du kan klare at man taler lige ud af posen i sådanne situationer, så må du jo gå langt udenom denne slags indlæg. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)