En Ny Bog & Besøg hos Lægen

Jeg skulle tidligt op i dag da jeg havde et par tider hos lægen. Jeg skulle have taget blodprøver i forbindelse med min psoriasis-behandling, og så havde jeg en samtale med en læge bagefter for at følge op på det der er sket siden sidst. Så vi fik snakket lidt om min samtale hos psykiateren og det kursus jeg lige er blevet færdig på. Den næste samtale er så op til mig at få bestilt, da jeg nu er under "behandling" hos psykiateren. Så hvis jeg får brug for at snakke med hende osv, så skal jeg bare bestille en tid. Så det styrer jeg lidt selv nu.

Da jeg kom hjem derfra lå der post til mig. Fik nogle småting jeg skal bruge til min pakkekalender - ikke selve pakkerne, men til rammen gaverne skal hænge fra. Tror det bliver rigtig fint. :D Skal nok vise det her på bloggen, men det bliver først når vi når December og al mit Jul-på-bloggen starter. Kan dog ikke rigtig arbejde på det endnu da jeg mangler en sidste ting som er ret vigtig. Men håber det snart kommer med posten.

Jeg besluttede mig så for at slappe en smule af og tog min nye bog frem. Jeg blev færdig med en i går, så nu er det tid til en ny. Mangler stadig at læse 3 for at nå mit mål for i år. Håber jeg får mulighed for at nå det, men det kræver lidt at bogen efter denne kommer forholdsvis hurtigt efter jeg får læst denne færdig. Såå.. Kunne være jeg bare skulle skynde mig at få den læst. *Hehe* Regner i hvert fald med at læse en del i morgen også.

Nå, men jeg vil smutte. :D Ha' en fortsat god aften alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)