Goodiebox November 2015

Så ankom vores Goodiebox for denne måned og jeg havde set hos andre at den er rød med rød på. Not my fave color, men det er rart at de prøver noget lidt andet end den sorte. Så denne boks går nok videre til min mor eller søster. :D Og nu til indholdet!

Youth Lab - CC Complete Creme Spf 30 - Jeg har før prøvet et utal af BB og CC cremer og jeg hader dem. Seriøst hader dem. Selv de mest lyse bliver for mørke til mig. De bliver super mørke i løbet af en time fordi de oxiderer og det er IKKE særligt charmerende. Så da jeg så der var en CC creme i boksen blev jeg utroligt skuffet. Jeg har dog ikke prøvet den endnu udover på hånden, men... ja jeg er nu ret sikker på at den slet ikke er brugbar for mig.
Travelsize 20 ml - koster 219,95 kr for 50 ml

Lernberger & Stafsing - Dryclean - Jeg forstår ikke hvordan tørshampoo kan være så populært. Jeg synes de får håret til at føles knastørt og.... virkelig ubehageligt at røre ved, så jeg blev igen super skuffet over at finde denne i boksen. Nu har vi efterhånden fået mange tørshampooer med så jeg håber denne bliver den absolutte sidste. Please? I det mindste har den en god duft, så man kunne måske bruge den som en form for hår-parfume? *Haha*
Fullsize - koster 99,95 kr

Marsk - Mineral Eyeshadow - Havde lidt håbet på en læbestift denne gang, men vi har i stedet fået en løs øjenskygge med i en mørk grå farve med shimmer. Ved ikke lige hvor tilfreds jeg er med denne, men... jeg har en idé til et look jeg vil teste den til, så... måske en okay ting at få med?! Må tiden vise.
Fullsize - koster 149,95 kr

DM Skincare - Pure 24 Gold Shimmer Body Soufflé - DM Skincare har vi stiftet bekendtskab med nogle gange nu og jeg er endnu ikke blevet skuffet over deres produkter. Var jeg creme-typen, så ville denne virkelig også være lækker, men nu er det jo ikke ligefrem det jeg bruger mest - hvilket faktisk er for dårligt. Jeg glemmer det konstant selvom jeg har et utal af cremer stående fremme. Denne er dog anderledes, da der er glimmer i cremen, og det er ikke overdrevet meget, så den er faktisk ret fin. Der skal heller ikke ret meget creme til en arm, så den er ret drøj i brug. Så selvom jeg ikke er creme-typen, så må jeg indrømme at denne faktisk er ret lækker.
Fullsize - koster 299,95 kr

Tic Tac - Fresh Mint - Uhhh! Lidt mundgodt! Det kan man altid bruge, men om det lige er noget jeg synes er pengene værd i boksen? Nej.
Fullsize - koster 7,95 kr

Mesauda Milano - Shine Flex - Havde farven været lidt mere Efterårsagtig eller Juleagtig, så kunne jeg forstå hvorfor den var i boksen, men lilla? Misforstå mig ikke - farven er virkelig flot! Men måske ikke lige årstiden værdig. *Hehe*
Fullsize - koster 49,95 kr

Rapunzel Of Sweden - Super Elastik - Sidst men ikke mindst, så har vi fået elastikker med. De er lige lovligt tykke og er magneter for støv og kattehår, men de fungerer.
Fullsize - koster 19,95 kr

Alt i alt er jeg ikke den store fan af denne boks. Havde håbet på noget andet efter den teaser de gav os. Men må bare håbe at den næste boks bliver bedre - kan den stort set også kun blive. Det er min mening - min smag. Der skal nok sidde nogen derude der elsker den fordi den falder perfekt i deres smag, men der er vi så forskellige. Og gudskelov for det nogle gange. :D

2 kommentarer:

  1. Jeg vil MEGET gerne have den box! Er SÅ glad for min, så kunne da godt bruge én til!

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)