Lave Julekonfekt med Odense Marcipan i år!?

Så er vi nået til den sidste ting der gemte sig i goodiebagen til vores bloggertræf i år. Og det er intet mindre end denne store "plade" marcipan med skovbær fra Odense Marcipan. De var så skønne at ville sponsorere lidt til deltagerne, og det var virkelig uventet at de ville sende hver en deltager sådan en stor "plade" marcipan, som den i ser på billedet. Jeg var i hvert fald overvældet. Og det var ikke kun denne med skovbær de sendte. De sendte også nogen med grov original marcipan og en med lakrids. Så det var tilfældigt hvad deltagerne kom hjem med.

Nu er spørgsmålet så bare - hvad skal jeg dog lave med denne? For et par år siden (og sidste år tror jeg også at jeg prøvede) prøvede jeg at lave noget julekonfekt men uanset hvad jeg prøvede så gik det med den smeltede chokolade bare galt. *Haha* Jeg er et fjols til sådan noget. Det kan jeg åbenbart ikke finde ud af. Men overvejer at prøve igen i år. Måske vil jeg prøve at smelte chokolade i mikrobølgeovnen og ikke over komfuret denne gang - det kan måske have større succes for mig. Så det kan være jeg skal gøre det til et projekt her i December måned som en del af min julekalender. :D Det skal nok blive underholdende.

#BloggerTræfDK

6 kommentarer:

 1. jeg vil rigtig gerne lave konfekt i år, men det er lidt åndssvagt når jeg ikke skal holde jul, så er man ikke i stemning til at spise det? :(

  men jeg tænkte selv på at lave noget lakrids marcipanbrød men noget lækkert på toppen af det forhåbentlig perfekte chokoladeovertræk ;) hehe

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal du ikke holde jul?! O_o Hvordan kan det være?
   Men det lyder nu lækkert det du har planer om. ;)

   Slet
  2. det siger mig ikke rigtig noget.. det er kommet til at handle alt for meget om gaver og så bliver min mormor mega stresset hver gang, og det gider vi ikke rigtig længere.. min mormor ville vist også gerne holde jul med sin søster, så det fair nok :) vil stadig alt hyggen og sådan noget, bare ikke alt stress, så min mor og jeg holder bare jul alene med fokus på lækker mad og hygge :p

   undskyld at jeg svare for forskellige konti, men bruger åbenbart ikke den samme computer når jeg skriver kommentar, hah.. :)

   Slet
  3. Fornuftigt. Maden og hyggen er også det bedste ved Julen :D

   Slet
 2. Du kan evt have en skål nede i en gryde kogende vand, hvor chokoladen kan smelte, lad det så stivne lidt før du tager det på marcipanen :) det er noget svineri men smager såååå godt! Du kan evt også købe noget nugga og så rulle marcipan om som kugler eller lave snitter?:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det prøvede jeg sidste år og det gik helt galt. Så det er ikke løsningen for mig. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)