Medex er nyt for mig

Jeg kendte ikke til Medex før Jeanette nævnte det og kontaktede dem. Jeg var selvfølgelig nysgerrig. Jeg er altid på udkig efter noget der kan være behjælpelig når det kommer til min psoriasis, men helst uden at gøre min acne værre. Lige så snart cremerne bliver federe og federe så er det virkelig skidt for min i forvejen voldsomt fedtede hud og dermed også min acne. Derfor er jeg meget påpasselig med hvad jeg bruger i ansigtet. Denne har heller ikke været helt så god i ansigtet, men som alm. håndcreme eller creme til de tørre albuer og knæ er den faktisk ret god. Så det er det jeg vil bruge den til.

Der er også et par prøver med på nogle andre cremer og dem har jeg brugt til det de er beregnet til, men ige har det ikke været med den store effekt for mig. Dog tror jeg gerne at disse er rigtig gode til andre, så jeg vil ikke fraråde jer at prøve dem.

Tjek deres hjemmeside ud og se om du eventuelt kan finde noget der passer til dig. Som sagt så skal man jo prøve det før man kan vide om det virker. :)

#BloggerTræfDK

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)