Mød Bloggeren - Ofte Spurgte Spørgsmål

Det er igen blevet tid til at besvare nogle af de spørgsmål jeg bliver spurgt mest om her på nettet. Nogle af dem har jeg svaret på før, men det lader som om folk ikke rigtig har set det, så de bliver besvaret igen, da det stadig er spørgsmål jeg får ret ofte. Så here we go!

● Hvad har du planlagt mht. din julekalender i år?
Jeg vil ikke afsløre for meget, men det bliver en afslappet en af slagsen denne gang. Te-hyggesnak, pakkekalender oppakning og noget julerelateret hver aften. :) I får også mulighed for at kigge tilbage på de forrige julekalendere her på bloggen. Håber det bliver hyggeligt.

● Hvorfor laver du ikke flere OOTD-indlæg?
Det kunne jeg også godt, men har måske 7 sæt tøj, så det ville blive ret kedeligt i længden at vise det samme frem hele tiden. *Hehe* Så der kommer nok kun den slags indlæg hvis jeg får nyt tøj eller noget i den retning. Jeg har ikke så stort et klædeskab og jeg har på ingen måde penge til at købe nyt tøj hele tiden. Så det kommer ikke til at ske så tit, men det sker en gang imellem selvom der godt kan gå længe imellem.

● Hvorfor er du så svær at komme i kontakt med på Facebook?
*Suk* Jeg ved ikke hvor mange gange jeg efterhånden har skrevet dette til folk og her på bloggen, men jeg gør det lige igen. Jeg bruger ikke Facebook ret meget. Jeg synes faktisk ikke at Facebook er ret godt. Og kunne jeg have en side til bloggen uden at have en privat profil på Facebook, så ville jeg gøre det med det samme, men sådan er det desværre ikke. Jeg er kun på Facebook hvis jeg skal til et event eller har noget andet jeg skal til som er tilknyttet derinde. Så er jeg online i dagene op til og et par dage efter, men ellers bruger jeg det ikke rigtig. Jeg har ikke engang installeret Facebook på mobilen, for jeg gider ikke modtage notifikationer derfra, da jeg synes det er irriterende. Har en app til min blogs side, men ellers ikke.
Folk forstår ikke hvorfor der kan gå flere dage, uger og måneder imellem jeg svarer på beskeder derinde, men det er simpelthen fordi jeg ikke gider spilde min tid på det sociale medie. Så når folk bliver sure eller irriteret over at der går længe imellem mine svar, så kan jeg ikke andet end at ryste på hovedet over det. De kan få fat i mig på så mange andre steder, så kan ikke se hvad problemet er. Er det vigtigt så fang mig på Twitter eller min mail. Forvent ikke at jeg bruger Facebook mere end normalt bare fordi I skriver til mig derinde. For jeg ser det først når jeg går derind og ofte så har jeg ikke tid til bruge ret meget tid på det, så tjekker kun lige hurtigt ting og logger ud igen. Jeg vil hellere bruge min tid på bloggen, Twitter og andre ting der interesserer mig. Facebook fylder ikke ret meget i mit interesse-felt. :P

● Hvad er dine planer for juleaften?
Planen er at jeg tager ned til mine forældre og fejrer julen - også selvom min søster og hendes kæreste ikke kommer i år. Men min onkel og hans kæreste skulle vist joine os, så vi bliver da 5 juleaften. Det skal nok blive hyggeligt. Glæder mig dog mest til maden. :P

● Kommer der et nyt Bloggertræf til næste år?
Det må tiden vise. Jeg kan dog fortælle så meget at det ikke er sidste gang vi gør det. Måske bliver det en smule anderledes næste gang, men alt det får I mere at vide om når tiden kommer.

● Savner du ikke at bo sammen med en/have en kæreste?
Jeg savner ikke at bo sammen med en. Jeg nyder at kunne styre lige præcis hvor alt står, hvor meget her roder, hvornår jeg gør rent osv osv osv... Jeg nyder at jeg ikke skal tage hensyn til en anden person. Jeg har ikke været heldig med mine bofæller tidligere, så jeg nyder min frihed.
Og om jeg savner en kæreste? Ikke på den måde I nok tænker jeg ville. Savner ikke at være to om alting. Savner ikke - igen - at skulle stå til ansvar for en anden person og forklare hvor jeg gør forskellige ting, hvor jeg tager hen, hvorfor jeg ikke bruger tiden fornuftigt på min fridag i stedet for at ligge på sofaen hele dagen. Jeg savner dog at kunne kramme og kysse med en anden person. At sidde og kramme til en god film. Men... ellers ikke. Jeg er sku nok blevet en smule sær siden jeg blev single for sidste gang. *Haha*


Inden jeg smutter helt, så vil jeg da lige offentliggøre vinderne af de 5 filmkoder til BlockBuster.dk :D Vinderne blev:
GnUfFi
Naia Høst
Stephanie
Emilie
Jane

I får alle tilsendt en mail med en kode hver. Hvis der viser sig at være problemer med den så skriv endelig tilbage, så vil jeg kontakte personen jeg har fået dem af og se om jeg kan få en ny. ;) Tillykke alle sammen. Håber I får nydt jeres filmaften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)