Mine Favorit Vatrondeller og Vatpinde

Jeg bruger vat-rondeller og vat-pinde dagligt, så da jeg så at Beauty Supply sendte dem af mærket Yniq til vores goodiebags blev jeg virkelig glad. Det er nemlig dem jeg foretrækker! Vat-rondellerne er super bløde og skal jeg vælge, så vil jeg helst bruge dem i ansigtet. De fnuldrer heller ikke som mange andre rondeller gør, så man sidder ikke tilbage med en masse vat div steder når man er færdig med at bruge dem. Det gør dem også perfekte til rensning af negle når man skal have fjernet lak.

Jeg bruger som sagt også vatpinde dagligt, men der er det ikke disse jeg bruger, da de bliver for voldsomme til ørerne. Men jeg bruger dem så til gengæld til når jeg ligger makeup. Jeg får altid ramt huden omkring øjnene med mascaraen, så har brug for noget at fjerne det med. Der er disse spidse vat-pinde simpelthen bare perfekte. Den flade ende på dem bruger jeg ved større områder, men de er også gode til at ligge øjenskygge med hvis man ikke lige har en brush. Så de kan bruges til rigtig mange ting. Også til fjerning af lak i kanten af neglene hvis man lige som jeg er et fjols til at få det lagt pænt. Jeg rammer altid huden omkring, så der er disse en fantastisk opfindelse. Så mange tak til Beauty Supply for at fylde mit lager op igen. ;)

#BloggerTræfDK

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)