Nyt køb - Grøn Ternet Kjole fra eBay

Har ventet spændt på at modtage denne kjole, da det er første gang jeg bestiller tøj på eBay. Jeg stoler ikke rigtig på de størrelser de skriver, og man skal altid tænke et par størrelser større end det der står. Jeg tog dog chancen og bestilte min normale størrelse med denne kjole, da det var en sælger fra England jeg handlede hos. Den passer da også fint, men kunne nu godt have ønsket at størrelsen var mere realistisk end den er. For den er lige et par størrelser mindre end jeg ønsker, men jeg kan sagtens bruge den. Den sidder bare lidt mere til end jeg måske lige ønskede. Men farven er meget lig den på billedet. Dog er billederne taget med min mobil blevet lidt støvet og grynet, men farven er mere kraftig IRL.

Selve stoffet havde jeg regnet med var tykkere, men det er derimod meget tyndt. Lidt ligsom de tynde og lette sommerkjoler man kan købe. Det gør mig ikke det store, da jeg gerne har det ret varmt her i Efteråret og Vinteren, så jeg skal da ikke være bange for at svede for meget når jeg har den på. :D Så jeg er faktisk ret glad for mit køb. Kjolen kostede mig 90 kr og fragten var ca. 56 kr. Den man fåes billigere hvis man vil vente lidt over en måned på den - men jeg ville gerne have den hjem hurtigt så jeg kan bruge den i disse skønne årstider. Og nu har jeg virkelig fået lyst til at købe den i rød også. Men jeg venter lige lidt. ;)


2 kommentarer:

  1. Har købt en del kjoler på eBay, da man kan få forholdsvis billige kjoler i store størrelser

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja har også set en del. Dog har jeg også læst en del skrive om at størrelserne er små, så det er nok derfor jeg ikke har købt nogen før nu :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)