Nyt køn - Duftlys fra HyggeCandles.dk

Vi havde besluttet os for at lave goodiebags til dette års bloggertræf, da det havde været en succes første gang vi arrangerede et. I år fik vi dog lavet næsten dobbelt så mange aftaler med sponsorere så vi havde et lille pladsproblem. Hvordan skulle vi dog samle det så deltagerne kunne bære rundt på det? Vi manglede altså poser. Jeg havde så haft kontakt til den søde Lili fra HyggeCandles før, så jeg kontaktede hende igen da jeg vidste hun havde nogle fantastiske stofposer. Heldigvis ville hun gerne være med, så hun sendte poser til vores goodiebags. Og udover dem var vi så heldige at få kupon-koder med så vi kunne få 20% rabat på vores ordre, hvis vi besluttede os for at købe nogle af de skønne duftlys hun sælger. Se det var jeg stor fan af, og der gik ikke mange dage før jeg bestilte en af hver slags - det ene jeg havde fået tilsendt havde jeg allerede fået brændt ned. :P

De har pt 4 varianter inde på deres shop, og det ene (Maple Pecan Plait) har jeg som sagt haft før og det har en virkelig lækker krydret duft som er perfekt til Efteråret og Vinteren. Et andet duftlys jeg synes også kunne passe fint til Vinteren er Vanilla Cream Crown. Det dufter meget af vanilje og det ved jeg at mange synes er en lækker Vinter-duft. Måske endda en god Sommer-duft. Og når vi nu har fat i Sommeren, så er et lys som Strawberry Tart bare det perfekte Sommer-duftlys. Det dufter virkelig lækkert af saftige jordbær. Mmmm... :D Jeg kunne faktisk godt forestille mig at det er virkelig lækkert at have tændt sammen med Chocolate Muffin-lyset. Jeg elsker nemlig en svampet chokoladekage med friske jordbær til. Åhhh det kunne jeg virkelig godt spise lige nu hvor jeg sidder og tænker på det. *Haha* ADVARSEL! Det er nogle virkelig lækre duftlys der giver jer lyst til alverdens søde sager. :D Men jeg ELSKER det!

Hvis du skulle have fået lyst til at købe nogle af disse lys så kan jeg fortælle jer at I kan spare 10% på hele jeres ordre hvis I skriver "Gizmo10" i rabatkode-feltet i jeres kurv. Koden gælder resten af året, så I har næsten 2 måneder at løbe på. :D Jeg kan klart anbefale dem, så smut ind og se om ikke også du/I skal have nogen. ;)


#BloggerTræfDK

2 kommentarer:

  1. jeg skal igang med at bestille ting, både disse og wallsticker :D kan bare ikke beslutte mig!! :O

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg bestilte et par dage efter træffet. :) Så kunne jeg nemlig skrive om tingene imens jeg skrev om træffet. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)