Twilight Jubilæum - "Liv og Død" af Stephenie Meyer

Jeg var ikke med fra begyndelsen af da disse bøger udkom, men jeg hoppede med på vognen i 2009 og jeg slugte dem alle råt på ingen tid. Jeg tog endda fri fra skole fordi jeg ikke kunne holde ud ikke at kunne læse i dem indtil jeg eventuelt kom hjem igen. Jeg blev fanget i Stephenie Meyer's edderkoppespind - eller.. jeg blev hypnotiseret af hendes vampyrer og kunne ikke slippe dem igen. Allerede efter første bog kunne jeg ikke holde spændingen ud. Jeg smugkiggede bag i de tre efterfølgende bøger for at se hvordan det ville gå med Bella og Edward. Ja jeg ved det godt. FY GIZ! Men jeg kunne ikke være i mig selv at spænding og folk der kender mig ved at jeg ikke har en snert af det der hedder tålmodighed. Så jeg måtte bare vide det før jeg roligt kunne læse videre i historien. Sådan har jeg haft det med et par serier efterhånden.

Men jeg blev simpelthen så bidt af denne historie at jeg også fik læst de lækkede kapitler af Twilight fra Edwards perspektiv som lå på nettet. Har siden da virkelig hungret efter noget mere. Købte et utal af ting der havde med serien at gøre - smykker, tshirts, makeup osv... Og så kom filmene. Åhhh hvor jeg dog elskede det. Men så stoppede det jo også igen. Lige pludselig var der ikke mere. Og så BANG! Så læser man at der er blevet skrevet en genfortolkning af Twilight hvor rollerne og køn er blevet byttet om. Der har været en del negativ omtale om dette, men jeg er ligeglad. Som stor Twilight-fan så SKAL man da bare have den bog, ik? Det var også planen. Ville dog vente til at den ikke længere kom indbundet med den originale bog. Så jeg besluttede mig for at vente. Men så... LoveBooks (Lindhardt og Ringhof) har så sendt mig en pakke jeg ikke var forberedt på. Og hvad gemmer der sig i?

Behøver jeg at sige at jeg sidder med det største smil på lige nu?

TAK TAK TAK TAK TAK!

6 kommentarer:

 1. SNYD! Jeg har sådan fortrudt jeg ikke købte den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for at jeg ikke købte den og besluttede mig for at vente :P

   Slet
 2. Hej!
  Sidder her 2 år senere og vil vildt gerne have bogen - men jeg kan kun finde to-i-en romanen, og ville derfor spørge om din bog kun er liv og død?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Emma
   Jeg tror kun den findes i to-i-en udgaven. Det er min i hvert fald. Såå.. tror det er den eneste version du kan få den i. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)