Godnat alle sammen

Hold da op hvor er tiden gået stærkt i dag. Har dog nået en masse, så det er ikke fordi tiden er forsvundet på ingenting. Jeg har fået leget lidt med noget makeup - altså testet lidt ting. Jeg har fået hentet pakke på posthuset. Fået handlet lidt småting og kattemad (som jeg måtte gå tilbage efter da jeg nåede kassen, fordi jeg ved en fejl havde taget en pose hundefoder - flot GiZ). Overvejer at begynde at køb det online dog - måske på et site som Olivers?! Skrevet en masse idéer ned til indlæg til bloggen i November og December. Julen starter nemlig lidt før på bloggen, da noget af det jeg vil skrive om er noget I også skal have en chance for at skaffe jer/lave hvis I skulle få lyst. Har fået vasket tøj. Ringet rundt for at få styr på en masse aftaler. Og så var dagen stort set forbi. Ligger lige og putter lidt med Prinsen inden vi hopper i seng og blogger fra mobilen. Jeg er egentlig slet ikke træt, men jeg har en lige så travl dag i morgen, så jeg bliver nødt til at få sovet. Ville gerne have læst lidt i dag, men det må blive senere på ugen. Vil jo gerne nå 3 bøger mere inden året er omme. *Hehe*

Nå, men jeg vil sige godnat. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)