Min krop er såååååå øm :P

Kroppen er godt træt her til aften. Jeg skulle have pyntet det sidste til jul og det betød at vinduerne skulle pudses og vaskes af. Det var lidt af en øjenåbner kan jeg så fortælle, for det har jeg åbenbart ikke gjort virkelig længe! De har aldrig været så beskidte! Plejer ellers at ordne sådan noget med et par måneders mellemrum, men det sidste år har jeg ikke rigtig .... ja ved sku ikke rigtig hvorfor jeg ikke har fået det gjort. Men nu er det fikset og jeg fik renset karmen for flere års gammel gaffatape-klister. Shit sådan noget sidder fast! Derfor besluttede jeg mig også for at mine snefnug skulle hænges op på en anden måde i år. Nu mangler jeg kun at få hængt en gren op med lys, som jeg forhåbentlig husker at få med hjem på Lørdag. :D

Derudover så tog jeg rengøringen i dag også. Så kan jeg nemlig holde 100% fri på Fredag og det glæder jeg mig helt enormt til! Det bliver så rart og så skal der bare læses og læses. Total hygge-dag. Og jeg skal også hygge resten af aftenen nu her. Efter en tur nede og handle, en 1-2 timers snak med viceværten og nu forberedelser til aftensmaden så er jeg godt træt. Armene føles som gummi og mine fødder er ømme. Kan godt mærke at jeg har fået nået en masse i dag. Håber jeg kan lade op til at skulle traske en masse rundt i morgen igen da jeg tager med de gamle til Odense. Skal lige ind og se om jeg kan finde den sidste julegave og ellers bare ose lidt.

Jeg vil smutte. :D Håber I derude har haft en fantastisk Onsdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)