Forkæler mit hår med hjælp fra LuxPlus

Jeg har siden bloggertræffet brugt disse produkter som LuxPlus var så flinke at sponsorere til vores goodiebags. Det var lidt overvældende at modtage disse, men hvor er jeg dog glad for at det lige blev disse, for jeg har ville teste dem siden første gang jeg så dem på hylderne nede i Føtex. Der er en shampoo, balsam og mist og de er alle fra TRESemmé's Oleo Radiance serie.

Det er ikke så tit at jeg finder produkter der er gode ved mit hår nå der er argan olie i, men disse er virkelig lækre! Håret bliver dejlig blødt og så dufter det faktisk ret godt. Mit hår har let ved at blive fedtet så så snart der er olie i produkterne så er jeg meget påpasselig med brugen af dem. Men disse kan jeg altså varmt anbefale. Og så er det jo dejligt at det er så store tuber, for så er der til lang tid - hader at løbe alt for tidligt tør for gode produkter. :D

Så endnu en gang mange tak til LuxPlus for disse skønne produkter til vores goodiebags.

#BloggerTræfDK

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)