And på Mortens Aften

Sidder og slår mave hjemme hos mig selv nu. Kom hjem for noget tid siden. Har været nede hos de gamle og spise and med det hele i aften. Det var virkelig godt! Det er sjældent jeg får den slags mad, så når jeg får det så skal det virkelig også bare nydes. Det smager dog altid af mere, så man går gerne i flere dage efter og har lyst til det. Og der er jeg heldig. :D Jeg har nemlig fået rester med hjem til i morgen. Yeeees! Så der vil jeg nyde en af mine juleøl. Det bliver en god dag. *Hehe* Håber jeg. Skal egentlig også lige have handlet lidt, så det kan være jeg skulle finde en saftig kage til dessert til i morgen - eller måske en lidt mere jule-agtig dessert? Må jeg finde ud af når jeg står dernede og kigger på hylderne. Men en lækker aften skal det nok blive.

Jeg vil finde mig noget koldt at drikke og så vil jeg læne mig tilbage resten af aftenen. Håber I alle har nydt noget lækkert and i aften. ;)3 kommentarer:

  1. Mums det ser så lækkert ud, at mit mundvand løber - jeg kunne godt lige spise sådan en portion til morgenmad :-D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)