Nyt køb - Vinter Duftlys fra H&M

H&M havde for noget tid siden tilbud på rigtig mange ting og deriblandt var der også nogle duftlys. Disse I ser på billederne her findes der fire af, men det var desværre kun tre af dem der var på lager da jeg bestilte dem hjem. Mangler en der dufter af Vinter Liljer. Men jeg nåede da at få disse tre hjem - til 20 kr stykket. Virkelig lækkert tilbud. :D

De dufter virkelig lækkert og jeg er virkelig glad for at min duftlys-samling med vinter- og Jule-dufte vokser lige så stille og roligt. Julen og vinteren er nemlig den årstid hvor jeg har flest stearinlys tændt og det er rart at kunne variere lidt i duftene alt efter humøret. Love it!

2 kommentarer:

 1. Hej AM :) Nu skriver jeg til dig her, nu du siger du ikke bruger facebook så meget, så er der måske større chance for at fange dig her :) du er velkommen til at sende mig privat svar over facen, hvis du har lyst til at skrive tilbage.

  Jeg har fundet lysten til at blogge igen, og kunne derfor godt tænke mig et helt nyt look på bloggen også. et gamle passer ikke rigtig til mig længere :) jeg håbede lidt på at jeg måske kunne hyre dig til at lave et toplogo. Mod betaling naturligvis. Du er jo så dygtig til at tegne, så har en ide om en tegning af mig, sammen med nogle af de ting jeg godt kan li at lave. Tænker, neglelak, klaver, malebog, brodering, mine dyr og selvfølgelig bare min dagligdag generelt.

  har fundet et inspirations billede på en anden blog. Kan sende dig billedet, hvis det er noget du måske kunne ha lyst til.

  Knus maiken

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Maiken
   Det lyder da dejligt at du har fået lysten til at blogge tilbage. :D Mht. dit toplogo så kan vi tage den på Facebook en dag. Der kan du også sende et billede så jeg kan se hvad du har tænkt dig. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)