Se en gratis film på BlockBuster denne Weekend (SLUT)

Så starter weekenden endelig i morgen - for de fleste af os. De har lovet regn og rigtig øv-vejr. Med sådan en start på weekenden, så gider man ikke lave ret meget andet end bare at sidde og putte under dynen eller et varmt tæppe i sofaen, iført noget lækkert og afslappende tøj, med en kop varm kaffe/te/kakao og en god film eller tre på TV. Ik? Det er i hvert fald hvad jeg har tænkt mig at gøre. Holde fri og bare være mig.

Men så opstår der et problem. Hvilken film skal man sætte på? Og gider man se de samme film for 20'ende gang? Nej! Og det der med at smutte ned i film-biksen og leje film, det hører man ikke rigtig så meget om længere. Folk køber film eller også så ser de dem online. Og her kan 5 af jer være så heldige at få en gratis film af mig. :D Lyder det ikke bare lækkert?

Jeg har 5 koder til en valgfri film på BlockBuster.dk og dem vil jeg gi' ud til 5 af jer derude. Så I skal være hurtige hvis I gerne vil have en kode til weekenden. Jeg finder nemlig de 5 vindere i morgen aften kl 17. Så skriv en kommentar og fortæl hvilken film du gerne vil se hvis du får en gratis kode. :) Husk at skrive jeres mail også.

7 kommentarer:

 1. Jeg vil se hunger games filmene, de er så gode. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg vil fejre lidt forsinket Halloween og se Pay The Ghost med Nicolas Cage!

  http://blockbuster.dk/film/pay-the-ghost

  SvarSlet
 3. Helt sikkert Jurrasic World 👍😊

  Mail adressen Naiahostnielsen@gmail.com

  SvarSlet
 4. Hmm jeg tror jeg ville se en eller anden gyserfilm. Måske insidious - der er nemlig 3 at vælge imellem :D
  Cameter23@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Ville se nattevagten. Den bliver ved med at være klam! :-)

  Mvh. Stephanie
  sm99_32@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg vil så gerne se "cinderalla" og "inderst inde"
  Ville være en skøn fødselsdagsgave :) mail : mille1902@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Tror jeg skal se d. 9 april så :)

  Jane_mig@hotmail.com

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)