En dag dedikeret til min søster

Havde så mange ting planlagt til i dag, men det var kun et par af tingene der blev til noget. Var bare ikke lige i stødet til resten. Men det bliver fikset i morgen og så kan jeg holde weekend. Det bliver så godt. :D Så rengøring osv skal gøres i morgen og burde også handle lidt ind til weekenden. It's gonna be tomorrow's headache.

Jeg er pt igang med at lave en overraskelse (pakkekalender) til min søster, så det er meget af dagen gået med, samt at jeg har været nede efter en pakke, har fået pakket den sidste pakke ind til min egen pakkekalender og er ved at være klar til at lave den og tage billeder af processen, så I kan se det hele her på bloggen. Er kommet lidt i julestemning allerede, men det skyldes nok at jeg begynder lidt tidligere her på bloggen, som jeg også allerede har nævnt en gang. Det er tidligt, I know, men... Julen er også bare hurtigt overstået så man må gerne tyvstarte lidt. Og så skal jeg altså snart igang med de julegaver der hvis jeg gerne vil nå det inden juleaften. Men er stadig totalt lost mht. hvad jeg skal give de forskellige.

Nå, men inden klokken bliver for mange så må jeg hellere komme igang med noget aftensmad, men inden jeg smutter helt, så synes jeg lige I skal se et billede jeg har smeltet sammen af min søster og jeg. Vi er sku da lidt søde, hva? *Haha*3 kommentarer:

 1. Så hyggeligt med julekalender til søster :-)
  Og en god dag og weekend til dig søde :-)
  Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber også hun bliver glad for den. :D
   Tak og i lige måde søde.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)