En Afslappende Dag efter Juleaften

Dagen efter Juleaften. Dagen hvor man spiser rester af al den mad man fik lavet på den store dag. Dagen hvor man egentlig bare gerne vil slappe af og nyde ikke at skulle noget. Var nede hos mine forældre tidligere på aftenen og tænkte på cykelturen hjem, at jeg ville nyde min aften ekstra meget. Starte med at lækkert afslappende bad, lave mig en kop varm kakao og smide min rog fra mine forældres slikskuffe i en lille skål og bare putte i sofaen sammen med Prinsen. Men helt afslappende startede min aften ikke ud med at være, da naboen havde besluttet sig for at holde fest. De smuttede dog hurtigt, så jeg har fået indhentet mine planer. ;)

Jeg sidder nu med en alt for stor skål med søde sager (der er til mange dage), en kop varm kakao og "The Great Gatsby" på flimmerkassen. Super hyggeligt og perfekt måde at starte weekenden op på. De næste par dage vil jeg også nyde og slappe af - Der skal lades op til det nye år. Så mange planer, så mange sygehusbesøg og tider hos psykiateren. Der bliver drøn på... Så har brug for at komme ned på jorden igen inden det igen bliver stresset. Så har planlagt en hyggelig spa-dag i morgen med det hele. Hvordan tilbringer I dagene efter Juleaften? ;)

8 kommentarer:

 1. Glædelig 2.juledag søde og sikke en skøn jul du også har haft :-)
  Jeg har også nydt julen med alt hvad der hører til og i dag skal vi være kreative med vores fe projekt, det kommer på bloggen.

  Ønsker dig en god dag, nyd den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde søde. :D
   Glæder mig til at se mere til jeres projekt. <3

   Slet
 2. De dage, er i følge mig noget af det bedste ved julen. <3
  Ser vildt hyggeligt ud!

  Hilsen Kirsten
  https://shitithoughtaboutyouagain.wordpress.com/

  SvarSlet
 3. Glædelig Bag-Jul søde..
  Her står den bare på afslapning og film.
  Er desværre blevet lidt forkølet.
  Håber du får overdrevet med selvforkælelsen, for det fortjener du.

  Knus <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)