Buzzer Duftlys fra Air Wick igennem Buzzador

Jeg har haft disse duftlys i en del måneder nu (dem fra Buzzador fik vi dog først her i midten af December), da jeg valgte at købe et af hvert da jeg så dem på hylden i Føtex. Har allerede fået brændt dem ned og startet op på et par nye. Jeg synes personligt ikke at de er lige så godt som dem der hedder "Colours of Nature" - de er klart mine favoritter. MEN! Det fede ved disse er at duften forandre sig jo længere man har det stående. Det gør de andre ikke.

De to varianter vi fik er "Mystical Garden" som dufter af skumfiduser, brombær og roser og "Turquoise Oasis" som dufter af drivtømmer, havbrus og en varm brise. "Mystical Garden" er en meget sød blomster-duft, og det kan godt blive en smule for meget, men sætter man lyset i et større rum, så virker det ikke så voldsom. Det er dog ikke min favorit, da jeg er mere til de friske og mere træ-agtige dufte. Og der er "Turquoise Oasis" perfekt. Det dufter nemlig dejligt frisk og har nogle trætoner ind over sig. Det vil klart være dette jeg køber fremover. Det er også det jeg har stående på badeværelset, da det giver en skøn duft derude. Nu er det pludselig meget spa-agtigt at være i bad. *Hahahah* Aih men jeg synes faktisk at duften er god.

Så min bedømmelse er at hvis du er glad for duftlys og gerne dem der afgiver en masse duft, så er disse klart en test værd. De kan heldigvis også købes flere forskellige steder. ;)

#AirWickDuftlys #Buzzador #DuftlysBuzz

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)