#BlogXMas - (DIY) Nem Vinter Dekoration

Jeg har endnu en kreativ DIY til jer og denne gang er det et simpelt snelandskab der er bygget op i glas-vaser. Det var egentlig meningen at lyskæderne skulle være nede i vaserne, men sneen viste sig at være for tyk, så de kunne ikke skinne igennem. *Hehe* Derfor har jeg i stedet viklet dem rundtom, men det ser stadig skide godt ud.

Selve processen er super simpel, og den vil jeg så vise jer på de følgende billeder. Og en af de ting der krævede lidt forarbejde var istapperne. De er nemlig lavet ned en klar lim hvor der, imens det er vådt, blevet drysset lidt glimmer på. Jeg lavede det på plastikposer så jeg kunne pille dem forsigtigt af når det var størknet 3-4 dage senere.

Da de var klar og pillet af poserne, så var de klar til at blive sat på vaserne. De klæber af sig selv og kan tages af og på lige så ofte man ønsker. Det er skide smart!

Resten af materialerne ser I her. Lyskæder, falsk sne og så de ting man gerne vil have i sit landskab. Jeg ville egentlig gerne have haft nogle små huse, men kunne ikke finde nogen der var små nok. Derfor har jeg holdt mig til lidt små juletræer og nogle søde ræve som Jeanette har givet mig. Mange tak søde! De er perfekte til dette.

Og her ser I så det færdige resultat. :D


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Holiday Blend" der er en grøn te med kanel, ingefær, kardemomme, nellike, muskatnød, peber og appelsin. En vanvittig god te hvis jeg selv skal sige det. Den er perfekt krydret og så smager den altså bare af Jul! Mere af den tak! :D

Dagens pakkekalender er en lille plade hvid chokolade fra Chocarré Blanc. Hvid chokolade er for mig den ultimative luksus, så jeg brokker mig ikke. :D Solen skinner, jeg hygger med en film på TV, kigger igennem min 2016-kalender og skriver aftaler og fødselsdage ned. Bagefter smider jeg mig over i sofaen for at læse lidt, og der vil jeg åbne op for denne lille lækre sag.

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

5 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)