#BlogXMas - Mød Andre Bloggere (Jule Edition) #1

I dag har jeg givet fem skønne kvinder lov til at tage over via et indlæg her på bloggen. Det indlæg jeg havde på bloggen i Oktober med fem andre viste sig at være en stor succes og det lød som om det var noget I godt kunne lide. Derfor har jeg gentaget det i forbindelse med Julekalenderen her.

Blogverdenen er blevet kæmpestor siden den spæde morgen og udviklingen har været enorm og man bliver hurtigt overset i mængden. Derfor er det vigtigt at holde liv i sit netværk og invitere andre med ind i sin lille hule i dette kæmpe digitale univers. Det skaber opmærksomhed på dig selv, men så sandelig også de bloggere man så samarbejder med. Og denne gang kan jeg sige velkommen til disse fem skønne kvinder der vil dele lidt ud af deres Juletraditioner, ønsker og andet julehygge hos dem selv. :D

Tak til jer alle for at ville være med.


Marie-Louise Rønning - www.marielouiseroenning.com
Faste traditioner
Ja – jeg er en af dem der knuselsker traditioner – og nu hvor jeg selv er blevet mor og er den, der står for at videreføre traditionerne, er jeg blevet skræmmende bevidst om, hvor meget arbejde og forberedelse det kræver! Men samtidig kan jeg også godt lide at skabe mine egne traditioner. Den vigtigste tradition er første og fremmeste adventskransen og så vores morgenhyggeritual – det er svært med tre børn og min arbejdstid – det indrømmer jeg – men jeg prøver at holde fast i, at morgenbordet er dækket op hvor dag i december, at vi tænder stearinlys og sidder sammen og spiser morgenmad mens ungerne pakker deres pakkekalendergaver op. Og så er jeg en af dem der er hoppet på "Nissedør"-bølgen – og jeg elsker det lige så meget som mine unger gør.

Største ønske
Mit største ønske denne jul … den er svær … ud over et ønske om at hele familien får en dejlig jul, så ønsker jeg mig meget at vi som familie får ro omkring os – de sidste to år har været hektiske med Master studie og udgivelsesprocessen omkring min bog, så i år ønsker jeg mig ro, tid og plads til at være sammen med min familie. Kan I høre violinerne? Hi, hi, helt egoistisk ønsker jeg mig brændende en iPhone 6s ….

Ser mest frem til
Den er egentligt ret klassisk – jeg elsker at se troen på julemanden og drillenissen i mine to små drenges øjne og jeg elsker endnu mere at se hvordan min store dreng hopper med på legen og med iver og overbevisningen i både handling og stemme puster til deres tro. Og levende lys. Jeg elsker simpelthen levende lys – mørkt, koldt og ruskende udenfor, lyst, varmt og roligt indenfor… findes der noget bedre?
Og julegaver – trods en masse mennesker, trængsel og hvad ved jeg, er jeg vild med at juleshoppe!

Min Juleaften
For første gang nogensinde skal jeg prøve at spise gås – der vil også være and og flæskesteg – men jeg glæder mig til i år at holde jul med dele af familien som jeg ikke har været sammen med før.

Must-see Jule-film
Der er jo en del – men – sorry – Home alone er simpelthen et must i vores familie – sofaen indtages, kagerne sættes på bordet, lysene tændes og så står den på latter helt nede fra tåspidserne.Malou Christensen - www.malouchristensen.dk
Faste traditioner
Den 23 december pynter vi juletræ Første jule dag spiser vi julefrokost og den 23 december spiser vi kikse bord til aftens mad.

Største ønske
Mit største jule ønske er at få en masse nyt make-up i julegave og få en god aften.

Ser mest frem til
Jeg ser mest frem til Jule aften og den dejlige mad skal hjælpe til med at lave mad og smutte mandler til Risalamande.

Min Juleaften
Min jule aften plejer at være som alle de andre gang vi har holdt jule aften det der er anderledes i år er at min Lille bror som bor hos min far kommer og holder jul hos mig og min familie også min veninde holder jul og nytår hos mig og min familie vi bliver i alt 7 mennesker samlet jule aften.

Must-see Jule-film
Julekysset den er så romantisk.Kathrine Johansen - kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk
Faste traditioner
- Det kan man godt sige jeg har. Har faktisk en del, i kan hører nogen af dem.
Hvert år D. 24 December skal jeg se Disneys juleshow, og jeg elsker det.
- Deltager også i en masse konkurrencer på facebook, i håb om at vinde noget.
- Julebagning sammen med min mor, det er det bedste jeg ved.
- Lave konfekt og spise en masse chokoladejulekalender plejer altid at have 6 stykker
i år, har jeg kun 1.

Største ønske
Mit største ønske denne jul, den er virkelig svær’ det ville nok være at min mor blev helt
rask og kunne få et helt normalt arbejde, men det sker nok ikke. Ellers må det være de populære
calvin Klein trusser, ejer ikke noget par endnu!

Ser mest frem til
Det må nok være juleaften. Jeg synes godt nok det er den bedste dag på hele året, fordi at man er sammen med familien, spiser god julemad og danser om juletræet hånd i hånd med dem man har kært. Jeg elsker det! Men ellers ser jeg i det hele taget bare frem til December, der sker så mange hyggelige ting, som julemarkeder, julepynt, julelys, julefrokoster og julekalender i fjernsynet!

Min Juleaften
Min juleaften skal holdes langt ud på landet, eller.. ikke så langt ude igen, men med min mors familie. Noget af det! Men det er altid hyggeligt i selskab med min faster, onkel, kusiner, bedstefar og min dejlige mor. Jeg glæder mig helt vildt til juleaften i år. Jeg kan ikke helt sige hvordan den kommer til at se ud, men ved det bliver med god mad på menuen og dansen om juletræet, samt en masse julegaver!

Must-see Jule-film
Den var straks værre, jeg elsker julefilm og julen, men det er ikke lige fordi jeg ser mange julefilm, men I år må det være julekalenderen I stedet for. Der sker så mange gode ting deri, og er helt fanget når den kommer, altså juleønsket. Man bliver vel aldrig for gammel til julekalender? Jeg gør ikke.Linda Eg - www.lindaeg.dk
Faste traditioner
Slet ikke... eller jo, vi spiser and og ris a la mande ;)

Største ønske
Plejer at købe de ting jeg ønsker mig, så har ikke noget helt vildt jeg mangler... Men alle mulige kreative/hjemmelavede gaver ønsker jeg mig altid.

Ser mest frem til
Hmm, er ikke en af dem, der går mest op i jul... synes det er hyggeligt at det er mørkt, når man så kan sidde inde med stearinlys og hygge.

Min Juleaften
And og gaver... vi er jo kun 3 så vi plejer bare at nyde maden og snakke, måske spille nogle spil og hygge.

Must-see Jule-film
Det er ikke en film, men skal se Disney's juleshow... der hvor Anders And har sin pelskåbe på... den er så sjov!Mie Kristiansen - www.mizzepii.dk
Jeg vil lige starte med at takke Gizmo (Anne-Mette) for at ville have mig på sin blog her i julen. Jeg elsker julen, og Anne-Mette er altid en som laver en masse julehygge på sin blog, så jeg er glad og beæret over at få lov at have lidt taletid herinde.

Faste traditioner
Jeg elsker virkelig julen. Det er den hyggeligste måned på hele året – ifølge mig. Det er tid til en masse indendørshygge med nattøj, sutsko, tæppe, varm kakao og julekalender i fjernsynet. Jeg har en del juletraditioner. Jeg har i mange år givet (og modtaget) adventgaver fra to skønne veninder. Det er hyggeligt at åbne lidt søde og personlige gaver hver søndag i advent. Den sidste fredag i november har min mor & jeg en hyggedag sammen, hvor vi ser juletræet samt alle julelys tændes ved vores rådhus. Der er altid julemusik, gratis æbleskiver, varm kakao og gløgg. Den dag starter jeg rigtigt med at komme julestemning. Som juletradition skal jeg også altid i Tivoli og se deres juleudstilling med familien. Det har vi gjort i mange år nu. Og så har vi selvfølgelig julebage-dage, familiejulefrokost osv. Der sker en masse hyggeligt i julen – og jeg elsker hver eneste dag i december måned.

Største ønske
Jeg har ikke som sådan nogle juleønsker denne jul. Jeg har sådan set alt jeg har behov for, mangler ikke rigtigt noget. Jeg har dog været single rigtig længe, og når jeg så hører gode gamle julesange, så minder det mig lidt om hvor lækkert det ville være at der lige var en kæreste til mig under juletræet ;) I bar krop og nissehue. Ej lidt en spøg. Jeg har bare ønsket om fred på jorden, og at alle folk har nogle at være sammen med i julen. Også dem som desværre er ensomme af så mange grunde. Julen er en hyggelig tid, og jeg ville ønske at alle kunne mærke glæde og samvær i denne tid.

Ser mest frem til
Det bliver nok lidt en gentagelse her. Det jeg ser mest frem til i december måned, det er den hyggelige tid sammen med veninder og familien. Hyggelige julemarkeder, hyggesokker, varm kakao, julefilm, pebernødder – mums. Det er det hele, som jeg ser frem til.

Min Juleaften
Min juleaften er stort set som den plejer. Jeg holder den altid med familien. Vi klæder os i fint tøj – egentlig ikke noget vi har aftalt, det gør vi faktisk bare. Og så ser vi altid det sidste afsnit sammen af julekalender i fjernsynet, samt Disney's juleshow. Det skal vi bare se! Og så spiser vi aftensmad, hører julemusik lavt i baggrunden, og så hygger vi og snakker. Vi er alle voksne, så vi har droppet det med at gå rundt om juletræet og at synge sange. Det gjorde vi da min lillebror og jeg var små, men ingen af os går rigtigt op i det mere. En skønne dag hvor jeg selv stifter familie, så vil jeg dog gerne tage den tilbage som tradition. Efter aftensmaden, så spiser vi altid ris a la mande, hvor der selvfølgelig altid er én som får mandlen og mandelgaven. Senere på aftenen så bliver der åbnet julegaver og set en masse julefilm sammen. Det er en stille og rolig aften med familien, men hvor at vi altid julehygger.

Must-see Jule-film
Jeg har flere julefilm, som jeg bare skal se hvert år. Jeg har købt alle mine yndlings julefilm på dvd, så jeg ved, at jeg altid får dem at se hver jul. Mine must-see julefilm hvert år er: Alene hjemme (1+2), A christmas carol, En juleromance (a christmas romance), Fars fede juleferie, Tror du på julemanden, Hjælp det er jul – og så ser jeg selvfølgelig også Love Actually & The Holiday – men de to film kan jeg faktisk sagtens se hele året rundt.

Tak fordi at du gad at læse med. Til slut vil jeg gerne sige:
Glædelig jul til jer alle sammen.


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Happy Holiday" der er en grøn te med kanel, ingefær, kardemomme, nellike, muskatnød, peber og granatæble. Skøn te! Smager skønt af Jul. Og dagens pakkekalender er et skønt marcipanbrød med cognac. Det er altså bare et af mine favoritter når det kommer til chokoladebarer. Vil jeg gemme til Tirsdag når jeg kan sidde lidt ned igen.

Inden jeg slutter af så vil jeg lige fortælle at vinderen af min giveaway blev Åse Lejbølle. Du vil få tilsendt en mail efter dette indlæg bliver offentliggjort. ;)

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)