Spontanitet er min værste fjende, men...

Argh! Har forsøgt at skrive dette indlæg 4 gange nu, men ender med at slette det hele igen fordi jeg ikke synes det giver mening. *Haha* Så jeg prøver en sidste gang.

Jeg er typen der ikke fungerer særligt godt med spontane ting, men denne måned er jeg nødt til det. Hele måneden er planlagt til punkt og prikke og der er ikke plads til flere ting på mine daglige to-do-lister, så når der pludselig sker en ændring i planerne så falder hele korthuset sammen. Og det samme gør mine tanker og nerver. Jeg får det simpelthen fysisk dårligt når jeg ikke når mine ting. Men som sagt, så er jeg nødt til at tage imod nogle af de mange spontane tilbud jeg får. Det betyder nemlig at jeg sparer nogle af de penge jeg i forvejen har svært ved at få til at række.

Jeg har været så dum at hjælpe andre økonomisk og ligge ud for nogen. De penge er taget fra madbudgettet og det er nok det dummeste jeg har gjort. For efter flere måneder og flere efterspørgsler for at få dem igen, så har jeg ikke set skyggen af de penge. Og det bider mig seriøst i røven i denne måned. For jeg har ikke råd til at tage penge fra budgettet da jeg skal finde en masse penge til min indboforsikring d. 1 Januar. Så alt hvad jeg kan skabe sammen skal gå til den regning.

Så jeg er helt nede og skrabe bunden og tager derfor gerne imod gratis aftensmad. Også selvom det betyder at mine egne planer bliver smadret og jeg derfor må overbooke andre dage for at nå det hele. Det stresser mig og jeg har en masse rysteture og river meget i mine neglebånd pga. en masse frustrationer, men.. jeg kan heller ikke pille nogle af tingene fra da det ikke vil hjælpe på det. Det vil jo også ødelægge mine planer. Så det er valget mellem pest eller kolera.

Men det jeg har planlagt - det meste i hvert fald - er jo noget jeg elsker at lave, så.. det er det sure med det søde. Ville bare ønske jeg havde 10 timer mere hver dag. Så ville der være plads til de spontane ting også.

Nå.. Jeg vil se om jeg kan nå lidt mere inden sengetid. Hele dagen i morgen er nemlig også blevet ryddet, så jeg har det faktisk lidt skidt. Men kan jeg nå en smule i aften så håber jeg det kan give lidt ro på. Men for fanden hvor jeg dog mangler noget dagslys! Når intet i morgen da jeg bliver hentet tidligt. Skal dog ikke alt for sent hjem, da jeg skal på sygehuset Mandag og er væk hele dagen der også, så det er begrænset hvad jeg kan nå af alle mine planlagte ting denne weekend. *Suk* Øv hvor har jeg det altså bare ikke godt med det. Og det kan mærkes på humøret. Men må bare sove og slappe af når Julen er overstået.

Vil smutte.

4 kommentarer:

 1. Husk at du og dit helbred kommer i første række ikk.. <3

  Pas på dig selv søde..
  Knus <3

  SvarSlet
 2. Det er så godt at vide du er god af dig, men surt når det bliver ris til egen røv:-(
  Jeg håber dem du har lånt penge til, for hulen da betaler dig tilbage, de kan ikke være det bekendt.
  Og pas på dig selv, at du ikke presser dig selv for meget, eller lader andre presse dig, det kan være en hårfin balance.
  Ønsker dig en glædelig 3.advent :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bider mig desværre lidt i røven. Er bange for at der godt kan gå længe inden jeg ser de penge igen. Desværre.
   Tak søde. Det er bare svært når jeg gerne vil nå det selv. :D

   I lige måde søde.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)