#BlogXMas - Jule Produkter fra Yves Rocher

Jeg har igen i år fået fingrene i nogle af Yves Rocher's juleprodukter. :) Det er ikke dem alle jeg har, men valgte de to varianter med appelsin og så kom der en lille flaske shower gel med æble med hjem også. Den fortryder jeg at jeg ikke købte i stor for den er virkelig god! Den har en skøn frisk duft og det elsker jeg. Købte dog en lille fizz-bar til et fodbad i samme duft. Så den ser jeg frem til at tage i brug her i morgen når fødderne skal have lidt pleje efter en masse motion i dag.

De to varianter der er med appelsin valgte jeg fordi jeg i år er vild med appelsin-duften blandet med kanel og andre julekrydderier. Men synes desværre ikke at appelsinen er så kraftig i disse. Det er krydderierne der træder meget frem, og det kan godt blive liiiidt for meget til min smag.
Jeg har valgt en shower gel og en body scrub i begge varianter, da det nok er dem jeg får mest brugt. Og body scrubben er lækker. Måske ikke så meget pga. duften, men selve kornene er perfekte, så jeg nyder mine bade når jeg bruger disse. Heldigvis bliver duften lidt på huden efter brug og der er appelsinen en smule mere fremtrædende end den er når man dufter direkte til dem.
Det samme gælder shower gelen. Det er faktisk mest efter brug at duftene rigtig træder frem.

Den røde er med appelsin og kanel og den gule er med appelsin og mandler. Jeg er personligt mest til de røde. Det er limited edition, så hvis I vil nå at prøve dem, så vil jeg råde jer til at bestille dem hjem nu her inden de løber tør.


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Spicy Pumpkin" der er en grøn te med kanel, ingefær, kardemomme, nellike, stjerneanis, muskatnød og sort peber. Jaih! Har fået den i kalenderen én gang tidligere og det er altså blevet en af mine favoritter - uden tvivl. Dejlig overraskelse. :D

Dagens pakkekalender er en chokoladebar fra Lindt, og denne er med "Sweet Popcorn". Jeg har ikke før smagt denne, så det er lidt interessant hvordan den er. Den var meget på tilbud da jeg købte den, så derfor kom den med hjem. Ellers tror jeg ikke at jeg havde valgt denne. Smagen er så også utroligt speciel. Chokolade og popcorn er en meget sær blanding. Den er ikke dårlig, men heller ikke en der slår benene væk under mig. Har I smagt den?

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)