#BlogXMas - Min Jule Boghylde

Jeg ville virkelig ønske at jeg havde flere julebøger, men jeg har kun de fire I ser her. Har godt nok et par stykker der foregår i vinterperioden og over Julen også, men det er som sådan ikke julebøger - derfor har jeg ikke taget dem med her. Men som sagt så har jeg kun disse fire der direkte omhandler Julen og jeg vil så gerne have flere! :D

Den første I ser er "Julemandens Død" af Kenneth Bøgh Andersen. Jeg læste den i Julen 2013 og det er en Jule Gyser. Jeg troede der var 24 kapitler så jeg kunne læse et kapitel hver dag, men det viste sig at der også var nogle kapitler med tilbageblik, så jeg opgav og læste den bare som jeg plejer at læse bøger. Og jeg var faktisk positivt overrasket over historien. Den er meget utraditionel men utroligt spændende. Om bogen er der skrevet:
"Julemandens Værksted er et fantastisk og fortryllende sted, men da onde kræfter slår Julemanden ihjel den 1. december, bliver alt forandret. Det er et aldeles grusomt mord med et aldeles grusomt formål, hvis uoverskuelige konsekvenser rager langt ind i vores verden, og som handler om meget mere end bare julen..."
Den næste bog jeg så fik læst var "Hvad du ønsker..." af Sylvia Day. Denne læste jeg i Julen 2014 og det er en sød lille erotisk historie. Den handler om to kollegaer der er hemmeligt forelsket i hinanden. En spændende og fræk lille fortælling man kan hygge sig med en sen aften op til Jul. ;) Om bogen er der skrevet:
"Nicolas trækker Stephs navn i firmaets nisseleg, og nu gælder det bare om at finde den perfekte gave til den kvinde, han har fantaseret om i månedsvis. En aften finder han ved et tilfælde en sammenkrøllet ønskeseddel på gulvet, og Nicholas er ikke længere i tvivl om, at han får en glædelig jul. Ønskesedlen tilhører nemlig Steph, og det eneste, hun ønsker sig, er ham - på alle tænkelige måder"
Så er vi nået til den bog jeg lige har læst her i December og det er "Let It Snow" af John Green, Maureen Johnson og Lauren Myracle. En bog indeholdende tre søde historier skrevet af tre forskellige forfattere, men som samtidig har en rød tråd der fletter dem sammen med hinanden - hovedpersonerne i hver bog har enten kendskab til hinanden eller mødes på et eller andet tidspunkt i hver historie. Jeg elsker sådanne bøger og har efterhånden læst nogle stykker der er skrevet på denne måde. "Let It Snow" er en virkelig sød Jule-historie og kan varmt anbefale den til alle der trænger til lidt skøn læsning i Julen. Om bogen er der skrevet:
"En dårligt timet storm på juleaften begraver beboerne i Gracetown under flere meter sne og forårsager en hel del kaos. En modige sjæl begiver sig ud i stormen fra hendes strandede tog og sætter gang i en kæde af begivenheder, der vil ændre en dels liv. I løbet af de næste tre dage tager en pige en risikabel genvej med en yndig fremmed, tre venner sætter sig for at vinde et løb til Waffel Huset og skæbnen for en tekop-gris falder i hænderne på en elskovssyg barista."
Sidste bog er "Calling Mrs Christmas" af Carole Matthews, som jeg fik ind af døren for lidt over en uge siden. Har endnu ikke fået den læst færdig, men jeg er gået igang med den. Derfor kan jeg heller ikke fortælle ret meget om den endnu, men navnet faldt jeg for, så selvfølgelig måtte jeg have den i min samling. Om bogen er der skrevet

"Cassie Smith har været uden arbejde i et stykke tid, men hun har en idé. På baggrund af hendes kærlighed til jul begynder hun at tilbyde små ting; indpakning af gaver; skrive kort; træ-udsmykning. Hun bliver hurtigt efterspurgt og Cassie forretning, Kalder Fru Jul, bliver født.

Carter Randall ønsker at gøre julen til noget særligt for sine børn, så han beder Cassie om hjælp, og hans overdådige anmodninger begynder at tage al hendes tid. Gudskelov kan hun stole på at hendes partner Jim tager sig af resten af hendes kunder.

Da Carter beder Cassie om at slutte sig til dem på en tur til Lapland, ved hun at hun ikke bør tage med. Selvom hun virkelig prøver at modstå, så kan Cassie ikke benægte hvor tiltrukket hun er af Carter og alt hvad han har at byde på, men hun stadig elsker sin varmhjertet Jim. Pludselig står Cassie overfor et hjerteskærende valg, der kan ændre hele hendes liv."
Det var de fire bøger jeg har i min samling som omhandler Julen. Har du foreslag til nogle rigtig gode Jule-bøger, så smid endelig navn og forfatter på dem i en kommentar til dette indlæg. Så kan det være jeg kan nå at få købt dem hjem til næste Jul. ;)


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Irish Holiday" der er en sort te med kanel, ingefær og rooibos. Jeg elsker navnet, jeg elsker Irland og jeg ELSKER denne te!
Dagens pakkekalender er en Guld Barre fra Toms og denne er med Guld karameller. Jeg har fået denne før, og den er virkelig lækker! Dog ville jeg ønske at karamellen var flydende indeni og ikke i de små hårde bolde de er, men derudover så er der intet at sætte fingeren på. :)

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)