Kiggede forbi mit andet hjem i dag

Hvor er jeg dog glad for at jeg ikke bor i Odense i denne tid. Morgen- og aftentrafikken er SINDSYG!!!! Bliver aldrig det store bymenneske. *Haha*

Sidder her til aften og putter under et varmt tæppe imens jeg har en masse stearinlys tændt i hele stuen. Slår mave efter at have spist en STOR skovlfuld risengrød. Ja det skulle ikke være noget crazy i dag, da jeg var sent hjemme og ikke ville ind og handle det store. Stener lige et par YouTube-videoer inden jeg smider mig på langs med en bog. Er træt i benene efter at have travet rundt i Odense i dag. I får et indlæg om min hyggetur i morgen.

Grunden til at jeg var i Odense var fordi jeg havde en tid inde på sygehuset. Vi skulle snakke om hvad der nu skal ske mht. min psoriasis-behandling. Jeg føler ikke pillerne har virket nok, så nu vil de have mig over på sprøjten. Det betyder så at jeg i Januar skal derind én gang om ugen for at få den sprøjte og "læres op i" at bruge den selv, så jeg ikke behøver derind så ofte. Så det bliver spændende og sindsygt dyrt. Så ved ikke lige hvordan jeg skal få råd til det, men... vil bare så gerne have den psoriasis tæmmet. Jeg hader mit spejlbillede uden makeup og det tager mange timer hver dag at skjule det, så det tager utroligt mange kræfter og det påvirker mit humør mere end jeg synes om. Så skal se om jeg kan finde pengene et sted til de dumme busture. Håber at jeg kan køre med min far nogle af dagene enten derind eller hjem, men det må tiden vise.

Men jeg er glad for at de gerne vil gå skridtet videre allerede nu. Var lidt bange for at de bare ville have mig til at fortsætte med pillerne, selvom jeg ikke mener de virker nok. Så jeg er både spændt men også lidt.... jah økonomien bliver ikke god og det kommer til at give alvorlige problemer. Misunder folk der ikke skal slås med den lortesygdom.

Vil smutte... Håber I har nydt jeres Mandag og har fået en god start på ugen. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)