Hej Weekend - Jeg er klar til dig nu

Jeg var på ingen måde fan af min morgen i dag. Havde det ikke særligt godt da jeg stod op efter at være blevet vækket mere end fem gange i nat fordi Cosmo hoppede i skraldespanden og fik åbnet samtlige køkkenskabe. For fanden hvor er det dog en dårlig vane den kat har fået sig. I nat tror jeg dog det var fordi jeg lige havde tømt en pose med hans favorit kattemad, så den ville han gerne finde frem. Men op skulle jeg altså i morges. Havde en tid til blodprøve nede ved lægen. Derefter ville jeg gerne hjem og have vasket noget tøj. Tror nemlig ikke jeg får tid til det i weekenden, så det skulle altså ske i dag. Og fandme så om ikke en af hjemmehjælperne har lavet en dum fejl, da hun skulle vaske tøj for en af de ældre, så maskinen var låst fast.

Efter tre timers ventetid så besluttede jeg mig altså for at slukke for den, rive tøjet ud og vaske mit eget i stedet. Kan ikke være rigtig vi andre skal vente når der intet sker og ingen kommer og kigger efter det. Så nu fik jeg vasket og har fået det hængt op i varmerummet. Viceværten gør det også dernede og jeg har så fået lov til at få nøglen derned til. Så kan mit tøj tørre langt hurtigere og jeg kan have det låst inde så ingen kan nakke det. Dejligt. :D Det har sine fordele at være på god talefod med viceværten.

Ellers har jeg forsøgt at få forberedt lidt billeder til de næste par dages blogindlæg. Rart at have det på plads. Og så ankom denne lille sag med posten i dag. En Jule-bog jeg har købt på eBay for noget tid siden. Den skulle vist være brugt, men der er intet at se på den, så den kunne lige så godt være ny. Har lagt den anden bog jeg ellers var gået igang med på hylden igen, da jeg gerne vil læse denne nu det jo er Jul. :) Har I læst den?

2 kommentarer:

  1. Nej den chance har jeg ikke haft! Var nemlig den jeg bestilte på cdon, som så de påstod var udsolgt! Bla! Håber jeg kan få fat i den et andet sted!

    SvarSlet
    Svar
    1. Skod! Får du den så ikke? For jeg fandt den på eBay og købte den der i stedet for. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)