#BlogXMas - Kitsch Jule Striktrøje, Sokker & Hjemmesko

Jeg har aldrig været til det overdrevet jule-halløj - dvs julejumpers, julesokker osv, men... i år er jeg sprunget ud i det. Ikke sådan helt vildt, men bare en lille smule. *Hehe* Så jeg købte mig en julejumper i Føtex i November og jeg har på ingen måde fortrudt købet. Den er simpelthen bare så lækker at have på og har nogle skønne lange ærmer. Den var måske lidt dyr, men det forhindrede mig ikke i at tage den med hjem. Der faldt også et par strømper med i kurven samt nogle slippers - begge med Rudolf igen. Ja det er lidt kitsch men synes det er okay.

Et par dage efter jeg så tog disse billeder ankom et par strømper fra eBay med posten. *Hehe* Så de kom ikke lige med på de øverste billeder. Men tænkte at jeg lige ville vise jer dem. De koster en 12-13 kr stykket og kvaliteten er faktisk overraskende god. Så de er virkelig lækre.

Har I også noget tøj med Julemotiv? *Hehe*


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Black Tea with Honey & Melon" der er en sort te med lakrids, kanel og nellike. Som jeg skrev sidste gang med denne te, så smager den ikke ret meget af lakrids, så jeg synes faktisk den er ret okay.
Dagens pakkekalender er en lille plade hvid chokolade fra Chocarré Blanc. Mums altså!

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

2 kommentarer:

  1. Jeg har en jule bluse, som jeg elsker ;)

    Katrine
    // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)